• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Ülkücü İdare Platformundan Bahçeli’ye Olağanüstü Kurultay Çağrısı

Ülkücü İdare Platformundan Bahçeli’ye Olağanüstü Kurultay Çağrısı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep teşkilatlarında görevli yönetici ve üst kurul delegelerin kurduğu Ülkücü İdare Platformu, MHP Genel Başkan...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep teşkilatlarında görevli yönetici ve üst kurul delegelerin kurduğu Ülkücü İdare Platformu, MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye partiyi Olağanüstü Genel Kurultaya götürme çağrısında bulundu.

MHP'nin Gaziantep'teki teşkilatlarında ve üst delegelerinde görevlilerinde aralarında bulunan yaklaşık 200 ülkücü grup, Gaziantep'te bir plazanın toplantı salonunda bir araya geldi. Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından programda Ülkücü İdare Platformu adına Mehmet Yahya Efe konuştu. Efe, grubun bugüne kadar inandıkları değerler uğruna bedeller ödeyen ülkücü hareketin mensupları ve MHP'nin Gaziantep teşkilatlarında görevli yöneticiler ve üst kurul delegeleri tarafından kurulduğunu kaydetti. Efe, "Bizim bugünkü derdimiz mukadderatının altına ömrümüzü koyduğumuz milletimizden gördüğümüz sınırlı karşılıktır. Hedefimiz milliyetçi ile millet arasında girmiş güven bunalımını çözmektir. Çünkü MHP'nin bu fetreti ve gerilemeyi daha fazla taşıyacak tahammülü kalmamıştır. İşte bu yüzden bizler için bugün, yarınları doğru kurgulamak adına muhasebe ve değişim zamanıdır" dedi.

"BU HAREKETİ CAMİ AVLUSUNDA BULMADIK"

Efe, ülkücü hareketi cami avlusunda bulmadıklarını belirterek, bugüne kadar büyük bedeller ödendiğini ifade etti. Efe, "Bizler bu hareketi cami avlusunda bulmadık. Seçim sandıklarında artık kaybetme lüksüne sahip değiliz. Siyasetten sahip olduğumuz her şey bizim için yarınlara sağlam teslim etmek zorunda olduğumuz bir emanettir. Camiamızı kaosa sürükleyebilecek, kapalı kapılar ardından tartışmak yerine kurultayımızın toplanarak bu tartışmalara istişare mantığı içinde sağlıklı bir şekilde bitirmesi gerekmektedir" diye konuştu.

YETERLİ İMZA TOPLANDI

MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener'in başlattığı imza kampanyasına da destek verdiklerini belirten Efe, kurultay için yeterli imzadan daha fazla imza toplandığını hatırlattı. İmza toplanmasına MHP'nin iktidar yürüyüşünün başlaması için destek verdiklerini belirten Efe, "Kurultayın toplanması için verdiğimiz imzalar, hareketimizin bekası ve artık erteleyemeyeceğimiz iktidar yürüyüşümüzün başlaması adına oldu. İmza yeter sayısının çok üzerinde imzanın toplandığını biliyoruz. Dolayısıyla buradan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Genel Merkez yönetiminden tabandan yükselen bu talebi yerine getirmesini istirham ediyoruz. Ümit ediyoruz ki, kurultay çağrısı mahkemeye düşmeden sağduyu ve daha iyi bir gelecek ümidi içinde değerlendirilmelidir" ifadelerini kullandı.

Platform, açıklamanın ardından sessizce salondan ayrıldı.

Ülkücü İdare Platformundan Bahçeli’ye Olağanüstü Kurultay Çağrısı

Ülkücü İdare Platformundan Bahçeli’ye Olağanüstü Kurultay Çağrısı

Ülkücü İdare Platformundan Bahçeli’ye Olağanüstü Kurultay Çağrısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim