• BIST 9019.02
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Ülkü Ocaklarından eğitim-öğretim yılı açılışı

Ülkü Ocaklarından eğitim-öğretim yılı açılışı
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı'nın 2018-2019 eğitim-öğretim yılı düzenlenen törenle başladı.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı'nın 2018-2019 eğitim-öğretim yılı düzenlenen törenle başladı.

Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen açılış programına MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ile çok sayıda STK temsilcisi, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Ortaokul birim başkanı, Asena birim başkanı ve üniversite birim başkanlarının açılış konuşmalarının ardından söz alan MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, Ülkü Ocaklarının Türk milletinin gönül ocağı olduğunu ifade ederek "Karanlık günlerde istiklal ateşinin yakıldığı kutlu ocaktır. Binlerce yıllık değer dünyamızdan güç alan gelenekli ocağıdır" ifadelerini kullandı.

Başkan Avşar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Gençlerin model alabilecekleri, genlerinin ve kodlarının uyum halinde olduğu, kişi veya idealler onlara hedef olarak gösterilmelidir. Pop starların ortaya çıkardığı ışığı sönük "Star'lara değil, birer kutup yıldızı olarak parlayan ve yol gösteren Mevlana'ya, Yunus'a, Atatürk'e, Başbuğ Alparslan Türkeş'e ve Bilge Lider Devlet Bahçeli'ye ihtiyacı vardır. Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletiyle yetişen sevgili ülküdaşlarım, ülkemizin size ihtiyacı her zamankinden daha çoktur. Adriyatik'ten, Çin Seddine kadar uzanan coğrafyada yaşayan kardeşlerinin derdini kendine dert edinen ülküdaşlarım, derdi-tasası bulunmayan gençliğe ülkümüzün kutlu yolunu sizler göstereceksiniz"

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan ise konuşmasında ülkenin zorlu dönemlerden geçtiğini belirterek "Sürekli olarak dış mihraklar tarafından türlü entrikalar üreterek gerek ekonomi, gerek siyasi yollarla kaos ortamı oluşturulmakta ve bundan nemalanmak istemektedirler. Bunlarla da yetinmemekteler ve Türk toplumunun temel taşı olan aile kültürümüze ve gençlerimiz üzerinde kötü senaryolar hayata geçirerek milletimizin varlığına göz dikmektedirler" şeklinde konuştu.

Gençlerin uyuşturucu ve madde bağımlılığına yönlendirilmeye çalışıldığını aktaran Yılan, "Türk Gençliğinin önündeki kılavuzu Mersin Milletvekilimiz Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyin koordinesinde başlatılan kampanya ile Ülkü Ocakları üyelerini spor yapmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Program daha sonra, Asena Birim Başkanlığı tarafından şiir dinletisi ve türkülerle devam etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim