• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

Tütüncü Kepezli Çocukları Ağırladı

Tütüncü Kepezli Çocukları Ağırladı
Başkan Hakan Tütüncü, çocuklara, "Başarı hep ter kokar. Başarılı olabilmek için çok çalışmak gerekir. Çok çalışırsanız siz de başarılı olursunuz"...

Başkan Hakan Tütüncü, çocuklara, "Başarı hep ter kokar. Başarılı olabilmek için çok çalışmak gerekir. Çok çalışırsanız siz de başarılı olursunuz" tavsiyesinde bulundu.

Kepez Belediyesi'nin, "Kepezli Çocuklar, Meclisin Konukları" adlı eğitim çalışmasının konuğu Sefa Akın Ortaokulu oldu. Belediye binasındaki müdürlükleri, evlendirme salonunu ve başkanlık makamını gezen öğrenciler, meclis salonunda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile sohbet etti.

"7. SINIFTA BELEDİYE BAŞKANI OLMAYA KARAR VERDİM"

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Başkan Hakan Tütüncü, "7. Sınıfta iken belediye başkanı olmayı ve şehrimizi güzelleştirmeyi ve çocuklara güzel bir şehir meydana getirmeyi düşünmüştüm. Bu hayallerimi gerçekleştirmek için iyi bir eğitim almam gerektiğini düşündüm. Derslerime çok çalıştım. Türkiye'nin en iyi hukuk fakültelerinden biri olan İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandım. Fakülteyi okurken derslerime çok çalıştım ve çok kitap okudum. Yine memleketi gezerek ve yapılan projeleri inceledim" dedi. Kepez Belediye Başkanlığını 2. kez kazandığını anımsatan Tütüncü, "Zor olan zirveye çıkmak değildir. Zirveye herkes bir şekilde çıkabilir. Önemli olan zirvede kalıcı olabilmek ve orada tutunabilmektir. İnsanlar size güvenirler, sizleri desteklerler. Ama hayatta en kötü şey o güvene layık olamamaktır. O nedenle bize yöneltilen güvene layık olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz."

"ÇOCUKLARA DEĞER VERİYORUZ"

Başkan Hakan Tütüncü, çocuklara pırıl pırıl bir gelecek armağan etmek istediklerini belirterek, "Sizleri iyi şartlarda yetiştirebilmeyi, sizleri geleceğe güçlü bir şekilde taşıyabilmeyi önemsiyoruz. Bu toplantıları da bunun için yapıyoruz. 6 ve 7. Sınıf öğrencisi iken belediye başkanı bizi belediyeye davet edecek, belediyeye gideceğiz, bizimle sohbet edecek gibi konular bizim için uzak şeylerdi. Şimdi biz, sizleri belediyeye davet ediyoruz. Bu daveti, kendinizi önemli hissedesiniz, diye yapıyoruz. Sizler bizim, ülkemiz ve aileniz için önemlisiniz. Siz önemli olduğunuzu hissedemezseniz sizlerden istediğimiz verimi alamayız. Size değer veriyoruz."

'KEPEZ BENİM HER ŞEYİM" TİŞÖRTÜ

Tütüncü, "Başarılı olabilmek için çok çalışmak gerekir. Çok çalışırsanız siz de başarılı olursunuz. Bir çocuk okuldan çıkıp evine rahatlıkla gidebiliyorsa, normal zeka seviyesine sahip insandır. Normal zekâ seviyesine sahip insanların tamamı da belediye başkanı olarak benim yaptığım bütün işleri yapabilirler. Ama tek şartla, çok çalışarak."

Tütüncü, konuşmasının ardından hatıra fotoğrafı çekildiği öğrencilere, "Kepez benim her şeyim" yazılı tişört hediye etti.

Tütüncü Kepezli Çocukları Ağırladı

Tütüncü Kepezli Çocukları Ağırladı

Tütüncü Kepezli Çocukları Ağırladı

Tütüncü Kepezli Çocukları Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim