• BIST 9079.97
  • Altın 2322.905
  • Dolar 32.3205
  • Euro 34.9161
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Turgutlu’da Muhtarlar Hizmetlerden Memnun

Turgutlu’da Muhtarlar Hizmetlerden Memnun
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde yaptığı hizmetler muhtarları ve mahalle sakinlerini memnun ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde yaptığı hizmetler muhtarları ve mahalle sakinlerini memnun ediyor. Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı'nın Turgutlu'da Yayla, Irlamaz ve Dalbahçe Mahallelerini ziyaretinde konuşan muhtarlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Personeli Cem Özleyen ile birlikte Turgutlu'da Yayla, Irlamaz ve Dalbahçe Mahallelerini ziyaret etti. Burada yapılan hizmetleri inceleyen Çöllü ve Okkalı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Yayla Mahalle Muhtarı Mehmet Erdik, Irlamaz Mahalle Muhtarı Ali Akman ve Dalbahçe Mahalle Muhtarı Sabit Özdemir ile görüşen Çöllü ve Okkalı yapılan hizmetlerin yanı sıra mahallelerin eksiklikleri hakkında bilgi aldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda mahallelerin eksikliklerini tespit ederek gerekli çalışmaları yürüttüklerini ifade eden Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, "Bugünde yapılan hizmetleri incelemek ve eksiklikler hakkında bilgi alma noktasında mahallelerimizi ziyaret ettik. Muhtar arkadaşlarımızın taleplerini dinledik. Yapılan hizmetlerin karşılığında muhtarlarımızın memnun olması bizleri sevindirdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkürlerini ilettiler. Bizde kendilerine başkanımızın selamlarını ulaştırdık. Hizmetlerin devam edeceği müjdesini verdik" diye konuştu.

KIRSAL BÖLGELERE DESTEKLER DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı ise özellikle kırsal alanlarda tarımcılıkla uğraşan vatandaşlara verdikleri desteklerden bahsetti. Sulama göletleri, damlama sulama ve benzer alanlara gerekli desteklerin verildiğine dikkat çeken Okkalı, "Bu noktada muhtarlarımızın taleplerini önemsiyoruz. Mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerde muhtar arkadaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu çalışmalarımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda bundan sonraki süreçte devam edecek" dedi.

Turgutlu’da Muhtarlar Hizmetlerden Memnun

Turgutlu’da Muhtarlar Hizmetlerden Memnun

Turgutlu’da Muhtarlar Hizmetlerden Memnun

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim