• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Tüp bebek anneleri bir araya geldi

Tüp bebek anneleri bir araya geldi
Medical Park Karadeniz Hastanesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde tüp bebek ebeveynleri bir araya geldi.

Medical Park Karadeniz Hastanesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde tüp bebek ebeveynleri bir araya geldi.

Hastanede yapılan tüp bebek uygulamasıyla çocuklarına kavuşan anneler düzenlenen etkinlikte bir araya gelirken yemekte, Medical Park Karadeniz Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gürbüz Yuluğ da hazır bulundu.

Yuluğ burada yaptığı konuşmada, Trabzon'da 13 yıldır tüp bebek hizmeti verdiklerini belirterek "Hastanemizde 13 yıldır tüp hizmeti veriyoruz inşallah nice 10 yıllarda yine hizmet vereceğiz. Binlerce anne adayının anne olmasını sağladık" dedi.

Daha sonra söz alan Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Ufuk Yılmaz da yurt dışından hasta kabul ettiklerini hatırlatarak "Yaklaşık 13 yıldır Trabzon'da hizmet veren merkezimiz binlerce aileye umut oldu ve binlercesini de çocuk sahibi yaptı. Trabzon'daki tek özel tüp bebek merkezimizde yüksek başarı oranı ile Doğu Karadeniz'de çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere umut oluyor. Sürekli kendimizi yenileyerek ve son teknolojik gelişmeleri merkezimize adapte ederek hastalarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Tüp bebeğin yeni umudu olan Ovarian PRP uygulamasını Türkiye'de uygulayan 2. merkeziz. Bu bizi ayrıca gururlandırıyor. Yine embriyo dondurma, embriyo genetiği, chip sperm uygulaması, yumurta havuzlama, gebelik aşısı gibi tüp bebek tedavisinin en güncel uygulamalarını da merkezimizde hastalarımızın hizmetine sunuyoruz. Bölgede olduğu kadar ülke sınırları dışından da hastalar bizi tercih ediyor. Başta Gürcistan olmak merkezimizi tercih ediyor. Ülkemiz adına bizi mutlu eden bir gelişme. Artık tüp Bebek alanında da sağlık turizminin de mesafe aldığını söylemek mümkün" dedi.

Tüp bebekte başarı oranı yüzde 70'in üzerinde

Hastanenin Tüp Bebek Merkezi Sorumlu Hekimi Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Hasan Tahsin Sanisoğlu da, tüp bebekte başarı oranının yüzde 70'lerin üzerinde olduğunu belirtti. Sanisoğlu "Anneler gününüz kutlu olsun. Sizler anne olmak için çok sabrettiniz. Maddi manevi her türlü zorluklara katlandınız. Hiçbir zaman umudunuzu yitirmediniz. Günümüzde tıp teknolojisi ve özellikle tüp bebek ile genetik teknolojisi oldukça baş döndürücü hızda ilerliyor. Bunun sonucunda da tüp bebek tedavisindeki başarı oranını her geçen gün artıyor. Tüp Bebek Merkezi olarak bizler de bu güncel teknolojileri ve gelişmeleri yakından izliyor ve tedavilerimizde uyguluyoruz. Mevcut başarımız Avrupa ve Amerika standartlarında. Türkiye'de kısırlık her geçen gün artıyor. Ancak neyse ki gelişen teknoloji ile beraber uyguladığımız tedavilerde başarı oranı oranı yüzde 70'in üzerine çıktı" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim