• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Tuna: “Meslek Odaları İle Sürekli İstişare İçindeyiz”

Tuna: “Meslek Odaları İle Sürekli İstişare İçindeyiz”
Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, meslek odaları ile sürekli istişare içerisinde olduklarını belirterek, "Meslek odalarımızla...

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, meslek odaları ile sürekli istişare içerisinde olduklarını belirterek, "Meslek odalarımızla dün olduğu gibi bugünden sonra da inşallah birlikte çalışacağız" dedi.

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Mersin Şube Başkanlığına yeniden seçilen Seyfettin Atar, yeni yönetimi ile birlikte Başkan Hamit Tuna'yı ziyaret etti. Ziyarette, EMO olarak kentin ihtiyacı olan projeler ile ilgili yerel yönetimlerle fikir alışverişinde bulunmak istediklerini kaydeden Şube Başkanı Atar, "Hem yeni yönetimimizi sizinle tanıştırmak hem de gelecek dönem içerisinde neler yapabiliriz ve programlı bir şekilde nasıl çalışabiliriz noktasında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Kentin iş gücüne, projeye ihtiyacı var. Bu noktada üzerimize düşen görevleri yine sizinle birlikte yapmak istiyoruz" dedi.

EMO'nun yeni yönetimine başarılar dileyen Başkan Tuna ise belediye olarak meslek odaları ile sürekli istişare içerisinde olduklarını ifade etti. EMO ile geçmişte olduğu gibi şimdi de diyalog içerisinde çalışacaklarını dile getiren Tuna, "Mersin Elektrik Mühendisleri Odası Başkanımız Sayın Seyfettin Atar ve yeni yönetime seçilen arkadaşlarımıza görev yapacakları süre içerisinde başarılar diliyorum. Sayın Seyfettin Bey ile görüşme ve istişare noktasında yıllardır en ufak bir problemimiz yok. Toroslar Belediyesi olarak yaptığımız bütün işleri özellikle bilimin ışığında bir istişare ve ortak akılda çıkarmayı hep önemsemişizdir. Meslek Odalarımızla dün olduğu gibi bugünden sonra da inşallah birlikte çalışacağız ve Toroslar'ı daha yaşanabilir, daha çağdaş, bu yüzyılın şartlarına uygun bir hale getirmek için istişare içerisinde olacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim