• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Tüm Fatsa 3. Lig’e kenetlendi

Tüm Fatsa 3. Lig’e kenetlendi
22 Nisan Pazar günü Malatya'da Artvin Hopaspor ile 3. Lig'e yükselmek için şampiyonluk maçına çıkacak olan Fatsa Belediyespor yönetim, teknik heyet ve...

22 Nisan Pazar günü Malatya'da Artvin Hopaspor ile 3. Lig'e yükselmek için şampiyonluk maçına çıkacak olan Fatsa Belediyespor yönetim, teknik heyet ve futbolcular Malatya yolculuğu öncesi Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu ile yemekte bir araya geldi.

"İnşallah Malatya'da 18 yıllık 3. Lig hayalimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum"

Yemekte ilk konuşmayı yapan Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Ayhan Demir, 2017-2018 sezonunda kendilerine maddi ve manevi destek veren Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu'na teşekkür ederek, "Sezon sonu itibariyle tüm grupların önünde birinci tamamladık. Önümüzde kalan Play-off maçında da teknik heyet ve takım arkadaşlarımıza güveniyoruz. İnşallah Malatya'da 18 yıllık 3. Lig hayalimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.

"Desteğimizin karşılığını 3.lig olarak görmek istiyoruz"

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise yaptığı konuşmada 3. Lig hedefinin yıllardır Fatsa'nın hayali olduğunu ifade ederek, "Fatsa Belediyespor sevdası kenetlenmiş bir Fatsa'nın hayali değerli yönetimimizle teknik heyetimizle futbolcularımızla bugün 3. Lig'in eşiğine gelmiş durumdayız. Siyasette ve futbolda netice önemlidir. Fatsa Belediyespor olarak güzel futbolunuz da bizleri memnun ettiniz. İnşallah en güzel oyunla en güzel neticeyle Fatsa'ya 3. Lig müjdesi ile dönelim. Fatsa Belediyesi olarak biz göreve geleli 14 yıl oldu. Bu süreçte elimizden gelen desteği göstermeye çalıştık. Bizim dönemimizde Fatsaspor tarihinin en büyük desteğini aldı. Bu nedenle bunun karşılığını 3.Lig olarak görmek istiyoruz. İnşallah bu mutluluğu bizlere yaşatın hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

"Biz sahada konuşacağız"

Fatsa Belediyespor Takım Kaptanı Ergin Kankal da yaptı konuşmada sezon boyunca çok güzel arkadaşlıklar kurduklarını söyleyerek, "Gerçekten bu sene çok büyük emek verdik. İnşallah şampiyon olup Fatsa'ya döneceğiz. Çok konuşacak bir şey yok inşallah 22 Nisan'da biz sahada konuşacağız" şeklinde konuştu.

"Sonunu getiremeyen kahraman olamaz"

Yemekte son konuşma yapan Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven BAL'dan 3. Lig'e çıkmanın çok zor olduğunu belirterek, "Bizim harcadığımız emek gerçekten önemli. İşin ucunda çok mücadeleler var. Sonuca gidebilmek adına herkesten daha iyi çalıştık. Grup şampiyonluğa olmadan final olmuyordu ama finalin anlamı daha büyük. Benim çok sevdiğim bir söz var, "Sonunu getiremeyen kahraman olamaz." O yüzden biz bu işin sonunu getirip gereken kahramanlığı Fatsa için göstereceğiz. Üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim