• BIST 9548.09
  • Altın 2495.504
  • Dolar 32.4973
  • Euro 34.5457
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

TSK, EGM, Belediyeler, Bakanlıklar Personel Alımı İş İlanları

TSK, EGM, Belediyeler, Bakanlıklar Personel Alımı İş İlanları
Ülkemizde bulunan bütün kurumlar iş başvurusu ve personel alımı ilanlarına çıkmaktadırlar. Türk silahlı kuvvetleri,

 

Ülkemizde bulunan bütün kurumlar iş başvurusu ve personel alımı ilanlarına çıkmaktadırlar. Türk silahlı kuvvetleri, Emniyet Genel Müdürlüğü, Bakanlıklar ve diğer kurumların bunların başında gelmektedir. TSK yani Türk Silahlı Kuvvetleri personel alımları konusunda belki de en yaygın kurumların başında gelmektedir. Söz konusu güvenlik olunca hiç kuşkusuz devlet bu konuyu göz ardı etmeden personel istihdamına ağırlık vermektedir. TSK genel olarak subay, astsubay, uzman çavuş, uzman erbaş kadrolarına alımlar gerçekleştirmektedir. Bu anlamda sitemizin aşağıdaki kategorisinden güncel TSK personel alımlarını inceleyebilirsiniz.

Tsk Personel Alımı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da yine ülkemizde personel döngüsünün fazla yaşandığı bakanlıklarımız arasında yer alır. Sosyal hizmetler, sevgi evleri, çocuk esirgeme kurumları ve Bakanlığa bağlı olan diğer bütün birimler her kadro ve pozisyonda personel alımı gerçekleştirdiği için bu anlamda iş arayanlar açısından memur, sözleşmeli personel ve işçi kadrolarının önem taşıdığını belirtebilirsiniz. İskurpersonel.com sitesi olarak Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı personel alımı ilanları sayfamızdan Bakanlığa bağlı iş ilanlarına kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir yapı oluşturduk. Aşağıdaki kaynaktan takip edebilirsiniz.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Personel

Belediyeler özerk yapılarından ötürü personel sirkülasyonunu kendi bünyelerinde gerçekleştiren ender kurumlar arasında bulunmaktadır. Birçok kurum personel alımlarını KPSS bazında gerçekleştirirken belediyelerde durum daha farklı bir şekilde gerçekleşmektedir. Özellikle metropol şehirlerimizde belediyelerin çok aktif bir biçimde çalışmasından ötürü personel alımlarının ve döngüsünün de hızlı gerçekleştiğini belirtmek yanlış olmaz. Bu anlama Belediye iş ilanları ve belediye iş başvurusu imkanları çok sık takip edilebilmektedir. Eğer sizler de Belediyelerin uygun pozisyonlarında çalışmak isterseniz Belediye memur alımı ilanlarını aşağıdan takip edebilirsiniz.

Belediye Memur Alımı

 

Kaynak: İşkur İş Başvurusu

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim