• BIST 9808.54
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Trabzonspor’da Yüzler Gülüyor

Trabzonspor’da Yüzler Gülüyor
Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına deplasmanda oynayacağı Bursaspor karşılaşmasıyla başlayacak olan Trabzonspor'da yüzler gülüyor.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına deplasmanda oynayacağı Bursaspor karşılaşmasıyla başlayacak olan Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Bordo-mavililerin öğle saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanda futbolcuların neşeli olmaları Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu'nu sevindirdi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapılan çalışmaya hafif sakatlıkları bulunan Mustafa Yumlu ve Salih Dursun katılmazken, kulüp bulması için izinli olan N'Doye de çalışmada yer almadı. Soner ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Bordo-mavililer koşu ve ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışmasıyla sürdürdükleri antrenmanda 3 grup halinde yarı sahada turnuva yaptı. Cardozo'nun bulunduğu sarı takımı ve M'Bia'nın bulunduğu beyaz takımı yenen kırmızı takım şampiyon oldu. Esteban, İshak, Mehmet Kuruoğlu, Cavanda, Mehmet Ekici, Marko Marin, Yusuf Erdoğan ve Deniz Yılmaz galibiyetler sonrası basın mensuplarına şampiyonluk pozu verdi.

MEHMET EKİCİ SİNİRLENDİ

Şampiyon olan kırmızı takımda yer alan Mehmet Ekici, gole giderken oyunun durdurulmasına sinirlendi. Yardımcı antrenör ile kısa bir gerginlik yaşayan Ekici'yi, rakip takımda yer alan Aykut Demir sakinleştirdi. Daha sonra yardımcı antrenör ile konuşan Ekici, oyuna devam etti.

FUTBOLCULAR NEŞELİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4'te 4 yaparak yoluna kayıpsız devam eden Trabzonspor, Bursaspor maçı hazırlıklarını neşeli sürdürüyor. Antrenman sahasında oyuncularıyla kısa görüşmeler yapan teknik direktör Sadi Tekelioğlu öğrencilerine moral verirken, yapılan çalışmaları ise kenardan izleyerek Bursaspor maçında sahaya süreceği kadronun planlarını yaptı.

Trabzonspor’da Yüzler Gülüyor

Trabzonspor’da Yüzler Gülüyor

Trabzonspor’da Yüzler Gülüyor

Trabzonspor’da Yüzler Gülüyor

Trabzonspor’da Yüzler Gülüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim