• BIST 9693.46
  • Altın 2511.683
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7761
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Trabzon Basını'nda İmamoğlu rüzgarı

Trabzon Basını'nda İmamoğlu rüzgarı
Ekrem İmamoğlu’nun memleketi Trabzon’da gerçekleştirdiği miting, yerel basında geniş yer buldu.

Ekrem İmamoğlu’nun memleketi Trabzon’da gerçekleştirdiği miting, yerel basında geniş yer buldu. Trabzon gazeteleri İmamoğlu’nun mitingine manşetten coşkulu başlıklarla yer verirken, yerel haber siteleri de mitingi detaylı şekilde değerlendirdi.

İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ama YSK kararıyla mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu’nun memleketi Trabzon’da gerçekleştirdiği mitingdeki coşku, yerel basına da yansıdı. Trabzon’daki yerel gazeteler İmamoğlu’nun mitingine manşetten yer verirken, coşkularını haber başlıklarında gösterdiler.

Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi,” İmamoğlu’ndan Gövde Gösterisi” manşetiyle okurlarının karşısına çıkarken, Karadeniz’den Günebakış Gazetesi “İmamoğlu Rüzgârı” başlıklı haberde, Trabzon’da İmamoğlu’nu yoğun bir kalabalığın karşılamasına dikkat çekti. Miting öncesinde İmamoğlu’nun ziyarette bulunduğu Karadeniz Gazetesi ise, “Ana kucağı Baba Ocağı” başlığıyla derlediği miting haberinde, İmamoğlu’nun Trabzon Atatürk Alanı’nda gövde gösterisi yaptığını belirtti. Öte yandan Trabzon’daki yerel haber sitelerinde de, Ekrem İmamoğlu’nun mitingi geniş şekilde değerlendirildi.

Trabzon'daki yerel gazetelerin bugünkü manşetleri:

karadeniz.pnggunebakis.pngsonnokta.png

ÜLKÜCÜLERDEN YOĞUN KATILIM

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre ise, Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon mitinginde her partiden insanlar yer aldı. Mitinge Ülkücülerin yoğun şekilde katılım sağlamasının dikkat çektiği aktarılırken, İmamoğlu’nun Trabzon programının AKP Trabzon İl Başkanlığı tarafından da yakından takip edildiği öğrenildi. İmamoğlu’na destek için gelen AKP’lilerin yanında, AKP Trabzon İl Yöneticilerinin de miting alanında bulunduğu ve baştan sona İmamoğlu’nun Trabzon programına mercek altına aldığı belirtildi.

AKP'Lİ YÖNETİCİ: "BU KADAR KALABALIĞI BEKLEMİYORDUK"

Yerel kaynaklara konuşan eski bir AKP il yöneticisi, ‘Meydan çok kalabalık. Bu kadar kalabalık olacağını beklemiyorduk.’ değerlendirmesi yaptı. Diğer yandan yerel kaynaklar, Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon’da miting alanına girerken izdiham yaşandığını ve çok sayıda vatandaşın İmamoğlu’na ulaşamayıp bayramlaşamadığı için üzüldüğünü belirtti.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim