• BIST 9079.97
  • Altın 2325.121
  • Dolar 32.4616
  • Euro 34.8575
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Tokatlı sporculardan şampiyonluk serisi

Tokatlı sporculardan şampiyonluk serisi
Tokatlı sporcular Türkiye'yi temsilen katıldıkları uluslararası turnuvalardan Taekwondo'da Avrupa Şampiyonluğu, güreşte ise Balkan Şampiyonluğu kazandı.

Tokatlı sporcular Türkiye'yi temsilen katıldıkları uluslararası turnuvalardan Taekwondo'da Avrupa Şampiyonluğu, güreşte ise Balkan Şampiyonluğu kazandı.

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ülke genelinde spora ve sporcuya yaptığı desteklerin meyvelerini verdiğini söyleyerek, son dönemde düzenlenen Uluslararası, Ulusal ve Bölgesel müsabakalarda Tokatlı sporcuların büyük başarılar elde ettiğini söyleyerek,"Sporun tabana yayılması ve alt yapı sağlanması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda yapmış olduğumuz çalışmalar ile İlimiz tüm spor branşlarında yükselen bir değer haline geldi. Kurum olarak Bakanlığımızın, Valiliğimizin, Belediyemizin ve İl Özel İdaremizin vermiş oldukları büyük destekler sayesinde İl ve İlçelerimizde Güçlü Türkiye'mizin Güçlü Gençlerinin her türlü sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerini sürdürecekleri günümüz teknolojisine uygun olarak hizmete açtığımız modern tesislerimiz gençlerimiz tarafından dolu dolu olarak kullanılmakta. Bu doğrultuda Belediye Plevne Spor Kulübünün sporcusu Emre Kutalmış Ateşli'nin Güney Kıbrıs'ın Larnaka şehrinde gerçekleştirilen Gençler Taekwondo Avrupa Şampiyonasında 78 kiloda namağlup olarak Avrupa Şampiyonu olduğunu büyük bir mutlulukla duyurmak isterim. Ayrıca Turhal Güreşseverler Spor Kulübünün sporcusu Nesrin Baş Slovenya'da düzenlenen Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonasında 60 kiloda verdiği kıran kırana mücadeleler sonunda Yıldız Bayanlar Balkan Şampiyonu oldu" dedi.

Öte yandan atletizm ve kros dallarında da ulusal ve bölgesel başarılar elde ettiklerini ifade eden Çağlar,"Antalya'da yapılan, Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda İsa Gürer gülle atmada Türkiye Şampiyonu, bin 500 metre erkeklerde sporcumuz Burak Özer Türkiye Şampiyonu oldular. Tokat'ta düzenlenen Doğu Karadeniz Grubu Bölgesel Kros Ligi yarışmalarında ilimizi temsil eden kulüplerimizden, Anadolu Gençlik Spor Kulübü küçük kızlarda ikinci, küçük erkeklerde birinci, yıldız kızlarda birinci, yıldız erkeklerde birinci olurken; Pazar İlçe Spor Kulübümüz yıldız kızlarda ikinci olarak şehrimizi Aydın'ın Kuşadası ilçesinde düzenlenecek Kros Ligi Türkiye Şampiyonalarında temsil edecek. Büyük başarılar elde ederek bizleri gururlandıran tüm sporcularımızı tebrik ediyor, onları en iyi şekilde hazırlayarak başarı çıtalarını her daim yüksek tutmalarını sağlayan antrenörlerimize de şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Tokatlı sporculardan şampiyonluk serisi

Tokatlı sporculardan şampiyonluk serisi

Tokatlı sporculardan şampiyonluk serisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim