• BIST 8988.07
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

TFF 3. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü, teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile sözleşme imzaladı

TFF 3. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü, teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile sözleşme imzaladı
TFF 3. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü, teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile sözleşme imzaladı.

TFF 3. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü, teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile sözleşme imzaladı.

Hekimoğlu Döküm Sanayi'nde gerçekleştirilen imza töreninde daha önce prensip anlaşmasına varılan deneyimli teknik adam Tekelioğlu ile resmi sözleşme yapıldı. Kulüp başkanı Celil Hekimoğlu, Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü'nün bir proje olduğunu belirterek "Bu proje özellikle kendi alt yapımızda Trabzonspor alt yapısında ve Trabzon amatör kulüplerin de yetişen oyuncuları deneyimli kadrolarla buluşturup bu çocuklarımızın kaybolmalarını engelleyip tecrübe kazandırarak Türk futboluna kazandırma projesidir" dedi.

Hekimoğlu, kadronun büyük çoğunluğunun genç ve istikbal vadeden oyunculardan olacağını kaydederek şunları söyledi:

"Bunları zirve yarışı için destekleyerek 2-3 tecrübeli oyuncuyla kaynaştırıp hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Zirveye, şampiyonluklara oynamak istiyoruz. Bu projeye inandığımız için Sadi Tekelioğlu, burada. Kendisi Trabzonspor alt yapısında ve A takımda birçok genç yeteneği Türk futboluna kazandırmış bir isim. Aynı misyonu burada devam etmesi için yanında olacağız. Tabi bu projeler için tesis ihtiyacı var. Trabzon'da Akyazı Kompleksi hariç doğru dürüst saha kalmadı. Orayı da kullanamıyoruz. Bunun için önemli çalışmalar yapıyoruz inşallah 1 yıl içinde kendi spor tesislerimize kavuşmak için çalışıyoruz. Tüm Trabzonlu sporseverleri bu yeni heyecana destek olmaya davet ediyorum. Bu projenin gerçekleşmesi için bize destek olan Düzyurtspor camiasına da teşekkür ediyorum. Hocamıza ve ekibimize başarılar diliyorum."

Trabzonspor ile iyi ilişkilerinin olduğunu ifade eden Hekimoğlu, "Trabzonspor ile birlikte ve beraber hareket etmek istiyoruz. Asıl amiral gemisi Trabzonspor'dur. Biz onların neferleriyiz. Trabzonspor'a pilot takım olabilecek, oyuncu yetiştirebilecek çok iyi bir ekip olmak istiyoruz. Şehrin desteğini de arkamızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu da Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü'nde olmaktan dolayı çok mutluluk yaşadıını belirterek "Hekimoğlu, yıllardır Trabzon'a ve Türk futboluna hizmet etmiş bir kurum. Profesyonelliğe ihtiyacı vardı. Böyle bir projeye bizi de kattılar. Bizi de bu olayın içine iten bu projeydi, Trabzon'da olması önemliydi. Daha üst liglerde çalışabilirdim ama bir proje takımı olduğu için tercih ettim. Takımımızın nerde olduğu önemli değil, başkanımız, yönetimimiz üst ligdedir. Önemli olan nereye gideceğimizdir. Biz gideceğimiz rotayı biliyoruz. İnşallah Hekimoğlu Trabzon çok iyi yerlere gelecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim