• BIST 9079.97
  • Altın 2302.998
  • Dolar 32.3201
  • Euro 35.1053
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Tepebaşı Çiftçisiyle Dayanışma İçinde

Tepebaşı Çiftçisiyle Dayanışma İçinde
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Ziraat Odası'nı ziyaret ederek, Başkan Süleyman Buluşan ve odadaki çiftçilerle fikir alışverişinde...

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Ziraat Odası'nı ziyaret ederek, Başkan Süleyman Buluşan ve odadaki çiftçilerle fikir alışverişinde bulundu.

Tepebaşı Ziraat Odası'nı yeni binasında ziyaret eden Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Oda Başkanı Süleyman Buluşan ve oda üyesi çiftçilerle sohbet etti. Başkan Buluşan ziyaret esnasında, oda çalışmaları hakkında Ataç'ı bilgilendirdi. Buluşan, "Başkanımız Ahmet Ataç'a teşekkür ediyoruz. Tepebaşı ile ortak çalışmalarımız sürecek. Biz Tepebaşı Ziraat Odası olarak tarım fuarının öneminin farkındayız. Bizlere Çamlıca Kapalı Pazar yerini açtınız. Bu konuda sizlere çok teşekkür ediyorum. Fuarlar çiftçilerimiz için çok önemli. Geçen sene 100 bin civarında ziyaretçi vardı. Bu yılki fuarımızda ise çiftçilerimiz daha bilinçli idi. Bu da bizleri mutlu ediyor. Tepebaşı Belediyesi'nin çiftçilere desteklerini takip ediyoruz. Tarımsal faaliyetler konusunda kurduğu ekip ile sürekli temastayız. Çalışmalarımızda bizlere destek oluyorlar" dedi.

Başkan Ataç ise, misafirperverlikleri için Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan'a teşekkür etti. Ataç, "Sevgili Başkan yeni binanız hayırlı olsun. Böyle bir binanın olması üyelerinize güven verir, nereye geleceklerini bilirler. Bir anımı paylaşayım. Geçmişte Bodrum'da bir markette gezerken, altında Eskişehir'den geldiği yazılı bir ürün gördüm ve çok sevindim. Sizler bu konuda çok önemlisiniz. Başkan Buluşan ile dostluğumuz çok eskiye dayanır. Emek vererek alın teri ile başarıyorsunuz. Yaklaşık 2 yılı aşkın bir zamandır personelimiz mahalle olan köylere giderek tarım konusunda bilgilendirmeler yapıyor. Dilediğiniz zaman bu arkadaşlarımızla işbirliği yapabilirsiniz. Bizler kırsalı canlandırmaya çalışıyoruz. Bu konuda da yalnız değilsiniz. El ele kol kola bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Toprak Analiz Laboratuvarınız da hayırlı olsun. Bu konuya yaklaşımınız gerçekten çok ciddi" şeklinde konuştu.

Daha sonra Başkan Ataç, Buluşan ve üyeler, Tepebaşı Ziraat Odası Toprak Analiz Laboratuvarı'nı gezerek, ziyareti sonlandırdı.

Tepebaşı Çiftçisiyle Dayanışma İçinde

Tepebaşı Çiftçisiyle Dayanışma İçinde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim