• BIST 9580.51
  • Altın 2476.787
  • Dolar 32.4924
  • Euro 34.5723
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 26 °C

Tepebaşı Belediyesi’nden şehit ve gazi aileleri onuruna yemek

Tepebaşı Belediyesi’nden şehit ve gazi aileleri onuruna yemek
Tepebaşı Belediyesi tarafından Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen yemek programında Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, gazi ve şehit aileleri...

Tepebaşı Belediyesi tarafından Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen yemek programında Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, gazi ve şehit aileleri ile bir araya geldi.

Programda, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyeleri ile bir araya gelen Başkan Ataç, gazi ve şehit yakınları ile sohbet etti. Ataç, "Sizlerle bir arada olmak beni çok mutlu ediyor. Gaziler Günü oldukça özel bir gün tabi. Ancak ben size gösterilen ilginin tek bir gün ile sınırlı kalmasına karşıyım. Bizim düşüncemize göre sizlerle 365 gün, 24 saat birlikte olmak çok önemli. Bugün bizler varsak, sizler sayesinde varız. Sizler ya da yakınlarınız vatanını vermemek için canlarını verdi. Bizim sizlerle yılın her günü devam sıcak ilişkilerimiz olduğu için ayrıca mutluyum. Dernek başkanlarımızla da sık sık bir araya geliyoruz, herhangi bir konuda üzerimize düşen bir görev olduğunda daima hazır olduğumuzu da zaten biliyorsunuz. Başta kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm gazilerimizi minnetle anıyor, şehitlerimize rahmet diliyor ve hepinize sağlıklı günler diliyorum" diye konuştu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin ise konuşmasında, "Başkanımız bizleri bu en onurlu günümüzde yalnız bırakmadı. Kendisi sadece bugün değil, her zaman yanımızda ve arkamızda oldu. Bu özel buluşma için de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisine üyelerim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ertuğrul Özkütük ise, "Böyle bir günde bizi bir araya getirdiği için Tepebaşı Belediyesi'ne ve Ahmet Ataç'a çok teşekkür ediyoruz. Bir arada olmaktan dolayı mutluyuz" diye iletti.

Programa katılan gaziler ve şehit yakınları da Başkan Ataç'a her zaman yanlarında olduğu için teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim