• BIST 9693.46
  • Altın 2506.298
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.7696
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Tekkeköy Meydanı Sil Baştan

Tekkeköy Meydanı Sil Baştan
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Tekkeköy, artık sadece ismi köy olan gelişmiş bir ilçe olacak" dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Tekkeköy, artık sadece ismi köy olan gelişmiş bir ilçe olacak" dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 2014 yerel seçimlerinin ardından göreve geldikten sonra ilçe merkezinde yaptığı çalışmaları hızlandırdı. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarına Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hız veren Tekkeköy Belediyesi, çalışmalarına son olarak da Tekkeköy'ün kalbi sayılan meydandaki peyzaj ve çevre düzenlemeleri ile devam ediyor.

"TEKKEKÖY, ARTIK SADECE İSMİ KÖY OLAN GELİŞMİŞ BİR İLÇE OLACAK"

Tekkeköy'ün tarihinin en büyük değişim ve hizmet atağını yaşadığını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemiz tarihinde ilk defa iktidarla buluşmanın nimetlerinden faydalanıyor. Yirmi aylık süre içerisinde yıllardır yapılamayan hizmetlerin kat kat fazlasını gerçekleştirdik. Özellikle ilçemizin merkezinde bulunan ana cadde ve kaldırımlarda Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde bir çalışma başlattık. İlçemizin mührü olacak ve isminden söz ettirecek ana cadde, yol ve kaldırım çalışmalarını tamamlayarak en büyük ve köklü değişimi de ilçemiz meydanında başlattık. İlçe meydanını sil baştan ve daha kullanışlı, ilçemizin prestijine uygun biçimde projelendirdik. Her zaman dediğimiz gibi Tekkeköy, artık ismi köy olan gelişmiş bir ilçe olarak anılacak" diye konuştu.

"TEKKEKÖY MEYDANI TAMAMEN DEĞİŞİYOR"

Meydandaki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Togar, "İlçemizin tam merkezinde bulunan ilçemizin kalbi diye tasvir edebileceğimiz meydanımızı tamamen yeniden inşa ediyoruz diyebiliriz. Alanın tamamında öncelikle alt yapı çalışmaları tamamlandı. Ardında meydanı işgal eden yapılar ve otobüs hareket memurluğuna ait prefabrik yapıyı kaldırdık. Ardından tabanındaki kaplamayı kaldırdık. Şimdi Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan peyzaj ve çevre düzeni projesi uygulanmaya başlandı. Meydanımızda halkımızın oturabileceği bankların yanında süs bitkileri ve ağaçlar olacak. Çeşitli dekoratif aydınlatma armatürleri ile geceleri de vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği bir hale gelecek. Yine SGK ilçe binası olarak tahsis etmiş olduğumuz hizmet binamızı ve çevredeki binaları kaplama yaparak kötü görüntüleri ortadan kaldıracağız. Artık ilçemizin çehresi tamamen değişecek. Halkımızın özlem duyduğu, hak ettiği, her türlü hizmeti sunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Tekkeköy Meydanı Sil Baştan

Tekkeköy Meydanı Sil Baştan

Tekkeköy Meydanı Sil Baştan

Tekkeköy Meydanı Sil Baştan

Tekkeköy Meydanı Sil Baştan

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim