• BIST 9642.25
  • Altın 2495.209
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.8178
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

TEK Seansta "Zamanı" Geriye Sarın

TEK Seansta "Zamanı" Geriye Sarın
Her kadının hayali olan kırışıksız ve genç bir yüz artık imkansız değil.

Her kadının hayali olan kırışıksız ve genç bir yüz artık imkansız değil. Cildin alt katmanlarındaki taşıyıcı dokulara, odaklanmış ses dalgaları gönderecek doğal kollajen üretiminin harekete geçmesini sağlayan Fokuslu Ultrason (Focus Ultrasound) tekniği ile cilde genç bir görünüm sağlamak mümkün.

Acısız, ağrısız, iğnesiz ve ameliyatsız Fokuslu Ultrason teknolojisi, 30-45 dakika süren bir işlemle genç görünmenin yolunu açıyor. Adana Estelite Güzellik ve Estetik Merkezi Kurucu Ortaklarından Dr. Gizem Toktaş Geylani, kadınların yıllara meydan okumasını sağlayan Fokuslu Ultrason tedavisini anlattı. Dr. Gizem Geylani, Estelite Güzellik ve Estetik Merkezi'nde başarıyla uygulanan tedavi için, bireyin sosyal yaşamından uzaklaşmadan, morluk ve yaralara sebep olmadan gerçekleştirildiği vurgusunu yaptı.

SES DALGALARI CİLDİ TAZELİYOR

Doğru düzeyle, doğru teknik ve teknolojiyle, ses dalgalarının ciltteki kollajen üretimini harekete geçirdiğini kaydeden Dr. Gizem Geylani, cerrahi müdahale ve ameliyat zahmetinin geride kaldığını dile getirdi. Fokuslu Ultraton tekniğinin, ciltteki kollajen üretimini harekete geçirdiğini belirten Geylani, "Kollajen üretimi, ciltteki bağ dokusunu güçlendiriyor ve yaşlanmanın etkilerini azaltıyor. Fokuslu Ultrason teknolojisiyle, 30-45 dakika süren seanslarla hanımlar tek seferde son derece taze ve yenilenmiş bir yüze kavuşuyorlar" dedi.

2 YILDIR BAŞARIYLA UYGULANIYOR

2012 yılından bu yana meslektaşları Dr. Dilek Şire Eren ve Dr. Can Mustafa Eren ile birlikte Estelite Güzellik ve Estetik Merkezi'nde Adanalılara hizmet verdiklerini belirten Dr. Gizem Toktaş Geylani, son 2 yıldır da Fokuslu Ultrason teknolojisiyle birçok kadının hayatına dokunduklarını vurguladı. Anne karnındaki bebeklerin görüntülenmesi için kullanılan tekniği gelişmişi olan Fokuslu Ultrason tedavisini Dr. Gizem Geylanli şu sözlerle anlattı:

"Bu teknoloji temelinde, güçlü ses dalgalarının, cildin alt katmanlarına ulaşarak, buralara kontrollü olarak hasar vermesidir. Ortaya çıkan hasara, doğal olarak tepki veren cilt, kendi kendini iyileştirme sürecinde kollejan üretimini arttırır. Ciltteki yenilenmeyle birlikte gençleşme de sağlanmış olur."

TEK Seansta "Zamanı" Geriye Sarın

TEK Seansta "Zamanı" Geriye Sarın

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim