• BIST 9524.59
  • Altın 2511.01
  • Dolar 32.5588
  • Euro 34.6764
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Tahmazoğlu’ndan başarılı yetim öğrenciye bilgisayar

Tahmazoğlu’ndan başarılı yetim öğrenciye bilgisayar
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu derslerinde üstün başarı gösteren yetim öğrenci Şükran Çiftçi'ye bilgisayar hediye etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu derslerinde üstün başarı gösteren yetim öğrenci Şükran Çiftçi'ye bilgisayar hediye etti.

Şahinbey Belediyesi başarılı olan öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, okulunda dereceye girerek üstün başarı elde eden ve yetim olan Şükran Çiftçi'ye dizüstü bilgisayar hediye etti.

Şahinbey Belediyesi'nde düzenlenen bilgisayar teslim töreninde açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, "Şükran Çiftçi kardeşimiz yedinci sınıf öğrencisi. Kendisiyle geçen gün karşılaştım. Kendisi bana o karşılaşmamızda çalışkan olduğunu söylemişti. Ben de kendisine karnelerini getir bakayım dedim. Şuan gördüğünüz gibi elimde bu güzel kardeşimizin karneleri var, takdir belgeleri var. Hemen hemen hiçbir dönem boş geçmemiş yani, bir de iftar belgesi almış. Biz de kendisini bu başarıları nedeniyle tebrik ve takdir ediyoruz. Başarısı için kendisine teşekkür ediyoruz ve kendisini bu çalışmalarından, bu başarısından ötürü bilgisayarla ödüllendiriyoruz" dedi.

Kendisine bilgisayar hediye eden Tahmazoğlu'na teşekkür eden başarılı öğrenci Şükran Çiftçi, "Ben de Başkanımıza çok teşekkür ederim. Başkanım hep bizimle beraber oldu. Onunla ilk karşılaştığımızda ben kendisine başkanım ben de başarılı bir öğrenciyim demiştim. Kendisi de bana karnelerini getir bakalım, eğer dediğin gibiyse ne istersen vereceğim dedi. Ben de karnelerimi getirince başkanımız bana bilgisayar hediye etti. Ben kendisine yanımızda olduğu için, bizi desteklediği için çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan başarılı öğrencinin Annesi, "Biz de başkanımıza çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Kendisi özellikle yetim aileleri, yetim çocukları hiç yalnız bırakmıyor. Başkanımıza ve çalışanlarına bize olan destekleri için çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim