• BIST 9079.97
  • Altın 2306
  • Dolar 32.3263
  • Euro 35.1055
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Suriyeli öğrenciler Rektör yardımcısı ile bir araya geldi

Suriyeli öğrenciler Rektör yardımcısı ile bir araya geldi
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'ndan burslu olarak Düzce Üniversitesi'nin farklı Fakültelerinde eğitim gören Suriyeli öğrenciler,...

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'ndan burslu olarak Düzce Üniversitesi'nin farklı Fakültelerinde eğitim gören Suriyeli öğrenciler, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç ile bir araya geldi.

Suriyeli öğrencilerin danışmanlığını yürüten Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Furat Akdemir tarafından gerçekleştirilen programa; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç ve Suriyeli öğrenciler katıldı.

Gerçekleştirilen programda öğrenciler ile tanışan ve onların taleplerini dinleyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, tüm yabancı uyruklu öğrenciler ile olduğu gibi Suriyeli öğrencilerle de Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Düzce Üniversitesi Yönetiminin özenle ilgilendiğini dile getirdi. Öğrencilerin eğitimlerini en iyi şekilde sürdürmeleri için çalıştıklarını belirten Prof. Dr. İlhan Genç, kapılarının onlara her zaman açık olduğunu ifade etti.

Suriyeli öğrenciler de Düzce Üniversitesi'nde huzurlu ve güzel bir kampüs ortamında eğitim gördükleri için memnun olduklarını söyleyerek sorunları olduğunda danışmanları Yrd. Doç. Dr. Furat Akdemir'e ilettiklerini dile getirdiler. Suriyeli öğrencilerin danışmanlığını yürüten Yrd. Doç. Dr. Furat Akdemir ise yemek davetine katıldıkları için Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç ve öğrencilere teşekkür etti. Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından verilen burs ile öğrencilerin Düzce Üniversitesi'nde yaklaşık beş aydır eğitimlerini sürdürdüğünü sözlerine ekleyen Akdemir, öğrencilerin sorunlarının çözümü konusunda yardımcı olduklarını dillendirerek Düzce Üniversitesi tarafından da desteklenen öğrencilerin Düzce Üniversitesi'nde mutlu olduklarını belirtti.

Suriyeli öğrenciler Rektör yardımcısı ile bir araya geldi

Suriyeli öğrenciler Rektör yardımcısı ile bir araya geldi

Suriyeli öğrenciler Rektör yardımcısı ile bir araya geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim