• BIST 9524.59
  • Altın 2527.099
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.6588
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Sümer, Demreli Muhtarlarla Buluştu

Sümer, Demreli Muhtarlarla Buluştu
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Demre'de mahalle başkanları ve muhtarlar ile bir araya geldi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Demre'de mahalle başkanları ve muhtarlar ile bir araya geldi.

AK Parti Demre İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya, İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş katıldı. Demre'deki mahalle muhtarları ve AK Parti Demre Mahalle Başkanları ile bir araya gelen Sümer, belediyeciliğin daha güçlü bir şekilde hizmet verebilmesi için mahalle teşkilatlarının çalışmalarının önemli olduğunu belirtti.

TEŞKİLATIMIZIN NEFERLERİ

AK Partinin Türkiye ve Antalya'da güçlü bir dönemi yaşadığını belirten Sümer, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, Büyükşehir yasasıyla birlikte ilçelere yatırım yağdırıyor. Ankara'da görev yapmış olmasının getirilerini Antalya'mıza en iyi şekilde yansıtıyor. Dev projeleri hayata geçirirken, ilçelerimizde bugüne kadar görülmemiş bir yatırıma imza atıyor. Demre'de bu yatırımlardan gerekli payı alıyor, almaya da devem edecek. Bu hizmetler gerçekleşirken teşkilatımızın sahada en önde giden neferleri olan mahalle başkanlarımızda bu yatırımların en yakın takipçisi oluyor" dedi.

2023 HEDEFLERİ

"2023 hedeflerimize belediyecilikteki başarımızı arttırdığımız ölçüde daha emin adımlarla ilerleyeceğiz" diyen Sümer, AK Parti'nin hizmet için millet tarafından kurulan bir parti olduğunu söyledi. Üye kayıtlarının yenilenmesi ve yeni üyeler için çalıştıklarını belirten Sümer, "Mart ayının sonuna kadar üye kayıtlarımızı güncelleyeceğiz. 2019 yılına kadar Antalya'da 500 bin üye hedefine ulaşmak için tüm teşkilat üyelerimizle birlikte çalışacağız" diye konuştu.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTTUK

Sümer, şöyle devam etti:

"Seçimlerde vatandaşımıza sunduğumuz vaatleri takip ediyoruz. 2019 yılına kadar bölgemiz için verdiğimiz sözleri inşallah yerine getireceğiz. Milletimiz 14 yıldır AK Parti'nin verdiğin sözleri yerine getirdiğini ve yapamayacağı hiçbir sözü vermediğini biliyor. Sözünde duranı, derdi millet olanı görüyor, Bir ideoloji uğruna ihanet içinde olanları da. Bizim derdimiz millet, işimiz hizmet. Hedefimiz ülkemizi dünyanın en güçlü ülkelerinden birisi yapmak."

MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ

Toplantıya katılan muhtarların taleplerini dinleyen Sümer, "Sizlerde seçimlerle yani vatandaşın takdiri ile göreve gelen kişilersiniz. AK Parti'den önce özlük haklarınız ile bugün arasındaki farkı biliyorsunuz. Hükümetimiz, muhtarlarımıza büyük önem veriyor. Muhtarlarımızın daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için çalışıyoruz. Seçimde verdiğimiz sözü yerine getirdik ve muhtar maaşlarını bin 300 liraya çıkardık" şeklinde konuştu.

Hizmet sınırları içerisinde yer alan yol çalışmalarına ilişkin konuşan Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir de "Demre'de yayla ve mahalle yollarımızda asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 2016 yılında Demre ilçemizde 30 kilometre sathi kaplama programımız var. Büyükşehir Belediyemize ait olan grup yolları, belli bir program çerçevesinde sıcak asfalt yapılacak. 2019 yılına kadar Büyükşehir Belediyesi olarak hedefimiz Antalya'da asfaltsız yol bırakmamak. Sizden gelen talepler bizim öncelikli vazifemizdir. Çünkü sizler seçimle değil gönüllülükle bu millete hizmet etmeye çalışan dava arkadaşlarımızsınız" diye konuştu.

Sümer, Demreli Muhtarlarla Buluştu

Sümer, Demreli Muhtarlarla Buluştu

Sümer, Demreli Muhtarlarla Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim