• BIST 9524.59
  • Altın 2501.311
  • Dolar 32.5466
  • Euro 34.6697
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Standard Profil’e İki Önemli Transfer

Standard Profil’e İki Önemli Transfer
40 yıla yaklaşan tecrübesiyle dünya otomotiv endüstrisine sızdırmazlık profili üreten Standard Profil Grubu'na, sektörünün uzmanı iki önemli isim transfer...

40 yıla yaklaşan tecrübesiyle dünya otomotiv endüstrisine sızdırmazlık profili üreten Standard Profil Grubu'na, sektörünün uzmanı iki önemli isim transfer edildi. Ailenin yeni üyeleri Doğu Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Didier Moullin ile Finans ve IT'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Kabak oldu.

1977 yılından bu yana sızdırmazlık profili üreten, sektöründe Avrupa'nın 2., dünyanın ise 6. büyüğü olan Standard Profil Grubu, sektöre hakim yeni genel müdür yardımcıları transferleriyle daha da güçlendi.

RAKİPTEN ÇOK DENEYİMLİ TRANSFER

Otomotiv sektöründeki 28 yıllık tecrübesiyle Standard Profil Grubu Doğu Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Didier Moullin, kariyerine 1987 yılında Hutchinson Grup Mühendislik Departmanı'nda başladı. 1990 - 2012 yılları arasında Cooper Standard Automotive'de Fabrika Genel Müdürlüğü, Bölge Genel Müdürlüğü gibi farklı yönetsel rollerde görev alan Moullin, son olarak Hutchinson Grup'ta Avrupa Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonunda görev almıştır. Ensam Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu olan Moullin, iyi seviyede İngilizce biliyor.

OTOMOTİV VE FİNANS SEKTÖRÜ UZMANI STANDARD PROFİL'DE

Standard Profil Grubu'nun yeni Finans ve IT'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Cem Kabak, 16 yıllık kariyerine 1999 yılında Türk Ekonomi Bankası Kurumsal Bankacılık ve Hazine Departmanı'nda başladı. 2013 yılına kadar Deutsche Asset Management, Lehman Brothers gibi farklı firmalarda yönetsel rollerde görev alan Kabak, son olarak Orhan Holding'de Finans Koordinatörü'ydü. Baruch College, CUNY MBA derecesine sahip Kabak, aynı zamanda Uludağ Üniversite'sinde doktora çalışmasına devam ediyor.

Standard Profil’e İki Önemli Transfer

Standard Profil’e İki Önemli Transfer

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim