• BIST 9079.97
  • Altın 2310.031
  • Dolar 32.3414
  • Euro 35.0801
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Sözlü: "Enerjimi ve Gücümü Halkımdan Alıyorum"

Sözlü: "Enerjimi ve Gücümü Halkımdan Alıyorum"
MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, seçim gezisi sırasında karşısına çıkan sulama kanalını üzerinden atlayarak geçti.


HP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, seçim gezisi sırasında karşısına çıkan sulama kanalını üzerinden atlayarak geçti. Sözlü, "Bugüne kadar önümüze çıkarılan sayısız engelleri hep böyle aştık ve inşallah halkımızın desteğiyle bundan sonra da aşmaya devam edeceğiz" dedi.

Kendisi köyde büyüyen, çiftçi bir ailenin evladı olan Sözlü, aynı zamanda ziraat mühendisi olarak da uzun yıllar tarım sektörüne hizmet etti. Doğa sevgisi ön planda olan Sözlü, Yüreğir ilçesine bağlı köy gezilerine devam ederken objektiflere ilginç kareler yansıdı.

Bir portakal bahçesi sahibinin kendilerine sevgi gösterisinde bulunmasının ardından aracından inen Sözlü, vatandaşlarla sohbet etti. Bu arada tabiatın çekim gücüne dayanamayan Sözlü, koşar adımlarla yürümeye başladı. Yeşil portakal bahçesine yürürken önüne çıkan kanal da onu durduramadı. Niyetini anlayan çalışma arkadaşlarının "Aman başkanım yapmayın" sözlerine aldırmadı ve bir çırpıda sulama kanalınının üzerinden atlayarak karşıya geçti. Bahçe içinde bir süre gezen ve ağaçların hastalıklı yapraklarını inceleyen Hüseyin Sözlü, dönüşte de aynı çeviklikle 3 metrelik kanalı adeta uçarak geçmeyi başardı.

Çalışma arkadaşlarından alkış alan Sözlü, "Biliyorum herkes 'Sözlü bu enerjiyi nereden alıyor?' diye merak ediyor. İşin sırrını açıklıyorum. Önce Cenab-ı Allah yardım ediyor. Enerjimi ve gücümü halkımdan alıyorum. Bu yüzden 15 yıldır belediye başkanı olarak hizmet ettim ve Allah'a çok şükür ayaktayım. İnsana hizmet aşkı, kötülerle mücadele azmi insanı zihnen ve bedenen zinde tutuyor. Az önce de gördüğünüz gibi, bugüne kadar önümüze çıkarılan sayısız engelleri hep böyle aştık ve inşallah halkımızın desteğiyle bundan sonra da aşmaya devam edeceğiz" dedi.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim