• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 23 °C

Sosyal Medya Kulübü’nden Üyelerine Özel Atölye Dersleri

Sosyal Medya Kulübü’nden Üyelerine Özel Atölye Dersleri
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü (SMK) tarafından, öğrencilerin okulda teorik olarak gördükleri dersleri pekiştirmek amacıyla kulüp üyelerine...

Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü (SMK) tarafından, öğrencilerin okulda teorik olarak gördükleri dersleri pekiştirmek amacıyla kulüp üyelerine özel temel fotoğrafçılık, kamera, senaryo ve çekim teknikleri eğitiminin yanı sıra görüntü ve ses kurgusu dersleri veriliyor.

Yunus Emre Yerleşkesi İletişim Bilimleri Fakültesi ve Öğrenci Merkezi'nde kulüp öğrencilerine yönelik verilen eğitimlerde fotoğraf makineleri hakkında bilgiler, çekim teknikleri, görüntü ve ses kurgusunun nasıl yapılması gerektiği ve kurgu yapılırken nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgiler veriliyor. Haftanın 3 günü yaklaşık 40 kişiye verilen eğitimlerin kulüp üyelerinin isteği doğrultusunda verildiğini ifade eden Sosyal Medya Kulübü Prodüksiyon Ekip Başkanı Ömer Cansever, bu isteğin dönem başından bu yana yapılan ve oldukça beğenilen işlerden dolayı olduğunu bildirdi.

"ASLINDA KULÜPLER BU TARZ İŞLER İÇİN VARDIR"

Eğitimlerin sadece İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelik olmadığını söyleyen Cansever, verilen derslere başka fakültelerden de üyelerinin bilgi edinmek amaçlı katıldığını aktardı. Kendilerine eğitim verilmesi yönünde gelen talepleri geri çevirmediklerini vurgulayan Cansever, "İlgi oldukça yoğun ve arkadaşlarımız öğrenmeye oldukça istekli. Biz bildiğimiz, gördüğümüz ve yaptığımız işleri arkadaşlara aktarmak istiyoruz. Aslında kulüpler bu tarz işler için vardır. Bildiklerimizi başkalarına da öğretmek için. Okulda öğrendiklerimizi pekiştirmek amaçlı bir atölye olsun istedik. Eğitimi alacak arkadaşlarımız da derslere sıfırdan başlarsak daha verimli olacağını söylediler. Teorik derslerimiz bittikten sonra pratik eğitimlerimizi de gerçekleştireceğiz ve beraber bir tanıtım filmi çekeceğiz" dedi.

Verilen derslerin kendileri için çok yararlı olduğunu belirten kulüp üyeleri ise, katkılarından dolayı Sosyal Medya Kulübü'ne ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Sosyal Medya Kulübü’nden Üyelerine Özel Atölye Dersleri

Sosyal Medya Kulübü’nden Üyelerine Özel Atölye Dersleri

Sosyal Medya Kulübü’nden Üyelerine Özel Atölye Dersleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim