• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Soğuk Havada Sıcak İkram

Soğuk Havada Sıcak İkram
Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen ve Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Canbey, karla mücadele çalışmalarını yerinde incelemek için...

Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen ve Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Canbey, karla mücadele çalışmalarını yerinde incelemek için sahaya çıktı. Soğuk ve zorlu hava şartlarında görevlerini yapan personele sıcak içecek ikram eden Başkan Yardımcısı Ahmet Özen vatandaşları da unutmadı.

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri şehrimizde etkili olan kar yağışının ardından, kar ile mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen, Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Canbey ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde incelemek için sahaya çıktılar. Başkan Yardımcısı Özen, soğuk ve zorlu hava koşullarında görev başında olan personele manevi destekte bulunurken sıcak içecek ikram etti. İlk olarak Şadırvan civarındaki çalışmaları inceleyen Başkan Yardımcısı Özen burada personel ve vatandaşlara ikramda bulundu. Özen'in ikinci istikameti, Atatürk Devlet Hastanesi oldu. Hastane civarında sabah erken saatlerde başlayan tuzlama çalışmaları sonrasında Ambulans giriş çıkışları rahatladı. Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten Hastane yönetimi Altıeylül Belediyesi'ne teşekkür etti.

Bu soğuk havada vatandaşların rahat etmeleri için fedakarca çalışan ekiplere teşekkür eden Başkan Yardımcısı Ahmet Özen ise yaptığı konuşmada, "Kar yağışı ihbarı birkaç gün önce yapıldı. Hazırlıklarımızı, tuz stoklarımızı yaptık. Şu anda da yaya kaldırımlarında temizlik personelimizin tuzlama çalışmaları var. Kendilerine bir nebze içlerini ısıtsın diye sıcak içecek ikram edelim, çalışmaları yerinde inceleyelim dedik. Atatürk Devlet Hastanesi yokuş bir bölge olduğu için burayı hemen tuzlayalım, vatandaşlarımız kolayca hastaneye ulaşabilsinler istedik. Ambulanslar da sıkıntısız bir şekilde giriş çıkış yapabiliyor. Her an trafiğimiz açık. Vatandaşlarımız hastaneye rahatça ulaşabiliyor" dedi.

Soğuk Havada Sıcak İkram

Soğuk Havada Sıcak İkram

Soğuk Havada Sıcak İkram

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim