• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Sivas Belediyespor, Karabük’ü Deplasmanda Devirdi

Sivas Belediyespor, Karabük’ü Deplasmanda Devirdi
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Kardemir Karabükspor mücadelenin sonlarına doğru öne geçtiği maçta bir dakikada yediği iki golle Sivas Belediyespor'a...

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Kardemir Karabükspor mücadelenin sonlarına doğru öne geçtiği maçta bir dakikada yediği iki golle Sivas Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'a 2-1 yenildikleri maça ilişkin, "Sonuç olarak lige bakacağız" dedi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iddiaları olmamasına rağmen kendileri adına prestij maçı olduğunu söyledi. Maç eksiği ve cezası olan tüm oyuncuları oynattıklarını ifade eden İldiz, "Güzel de maç oynandı iki taraf adına. Galip duruma geçtik ama bizim seviyemizde bir takımın şartlar ve koşullar ne olursa olsun son dakikada ve uzatma dakikalarında bu golleri yememesi gerekir. Bu anlamda tabii ki üzüntülüyüz. Bu koşullarda bu yediğimiz iki golün muhasebesini yapacağız. Bu kadar basit gol yememeliydik. Sonuç olarak lige bakacağız" diye konuştu.

İldiz, hafta sonu ligde zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve maçı kazanmak istediklerini, transfer çalışmalarının da devam ettiğini ifade etti.

SİVAS BELEDİYESPOR CEPHESİ

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Zafer Turan da maçı galibiyetle bitirmelerinin sevindirici olduğunu kaydederek, "Goller maçın son dakikalarında geldi. İddiamızı devam ettirebilmek adına güzel bir galibiyet. Sahanın şartları da bizim içeride oynadığımız şartlardan daha farklıydı. Daha iyi sahada daha iyi oyun oynuyoruz. Hem ligi hem kupayı bir arada götürmek zor da olsa oyuncularımız ellerinden geleni yapıyorlar. Bundan sonra kalan iki maçımızda da istediğimiz puanları alarak inşallah bir üst tura çıkarız. Karabükspor'a ligde başarılar dilerim" dedi.

Sivas Belediyespor, Karabük’ü Deplasmanda Devirdi

Sivas Belediyespor, Karabük’ü Deplasmanda Devirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim