• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Sinop’ta “Fetih Buluşması ve Bahar Şenliği” coşkusu

Sinop’ta “Fetih Buluşması ve Bahar Şenliği” coşkusu
Sinop Üniversitesi ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Sinop İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve her yaştan çok sayıda katılımcıyı bir araya getiren...

Sinop Üniversitesi ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Sinop İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve her yaştan çok sayıda katılımcıyı bir araya getiren "Fetih Buluşması ve Bahar Şenliği" coşku içinde gerçekleşti.

Bahar şenliği etkinliklerini 3 yıldan bu yana şehir merkezinde, öğrenciler ve Sinopluların yoğun katılımıyla gerçekleştiren Sinop Üniversitesi, 11. kuruluş yılında düzenlediği "Fetih Buluşması ve Bahar Şenliği" etkinliğiyle, katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Sinop İskele Meydanında düzenlenen programa Sinop Valisi Hasan İpek, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Prof. Dr. Ahmet Tabak, KYK Sinop İl Müdürü Adnan Menderes Dümen, Sinop Defterdarı Naci Günaydın, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program, Sinop Üniversitesi 10. Spor Şenliği'nde mücadele ederek, dereceye girmeye hak kazanan öğrenciler için düzenlenen ödül töreni ile başladı.

Ödül töreninde futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, badminton, bilardo ve satranç branşlarında dereceye giren öğrenciler, madalya ve kupalarını Sinop Valisi Hasan İpek, Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın ve protokol üyelerinin elinden aldılar.

Programda daha sonra Sinop Üniversitesi Tiyatro Öğrenci Kulübü tarafından "Entrikalı Dolap Komedyası" oyunu sahnelendi.

İzleyenlere keyifli anlar yaşatan tiyatro gösterisinde, öğrenciler performansları ile tam not aldılar.

Gösterinin ardından KYK Sinop İl Müdürü Adnan Menderes Dümen tarafından oyun yönetmeni Enes Cangül'e plaket, öğrencilere ise başarı belgesi takdim edildi.

Uğur Işılak rüzgarı esti

Sinop Üniversitesi ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Sinop İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Fetih Buluşması ve Bahar Şenliği"nin finalinde, sevilen sanatçı Uğur Işılak sahneye çıktı. Sanatçı Uğur Işılak, seslendirdiği eserlerle sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Katılımcılar, Işılak'ın şarkılarına hep birlikte eşlik ettiler.

"Fetih Buluşması ve Bahar Şenliği"nde sahneye çıkan Uğur Işılak'a, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ve KYK Sinop İl Müdürü Adnan Menderes Dümen tarafından hediye takdim edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim