• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Silifke’de Saksı Çiçeklikler Vatandaşların İlgi Odağı Oldu

Silifke’de Saksı Çiçeklikler Vatandaşların İlgi Odağı Oldu
Silifke Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerindeki parklara, Göksu Nehri çevresindeki bariyerlere ve refüjlere binlerce çiçek dikerek, ilçeyi güzel bir görünüme...

Silifke Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerindeki parklara, Göksu Nehri çevresindeki bariyerlere ve refüjlere binlerce çiçek dikerek, ilçeyi güzel bir görünüme kavuşturuyor.

Silifke Belediyesi'nin Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda şehrin girişlerindeki kavşaklara, ırmak kenarında bulunan bariyerlere ve orta refüjlere rengarenk çiçekler diktiler.

Özellikle Göksu Nehri çevresinde spor yapan vatandaşların ilgi odağı haline gelen saksılı çiçeklikler, büyük beğeni topluyor. Şehrin muhtelif yerlerinin Silifke Belediyesi tarafından çiçeklerle donatılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Ali uygun, "Belediye Başkanımız sağ olsun şehrin gelişmesine ve modernleşmesine çok büyük katkılar sağladığı gibi çiçeklerle de güzelleştiriyor. Dikilen çiçekler ilçemize ve özellikle Göksu Nehri çevremize çok güzel bir görünüm kazandırıyor. Bu hizmetinden dolayı başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

"Mevsimlik çiçeklerimizi kendi seramızda üretmeye devam ediyoruz" diyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Şehrimizin ana caddeleri başta olmak üzere tüm cadde, sokak ve parklarda kısacası Silifke Belediyesinin sorumluluğunda olan tüm alanlarda, çiçek dikim çalışmaları ve güzelleştirme faaliyetlerimizi titizlikle sürdürüyoruz. Göksu Nehri çevresinde yaptığımız estetik çalışmalar ve bariyerlere koyduğumuz saksılı çiçekliklerde bunlardan bazıları olup, vatandaşlarımızın büyük beğenisini topladı. Akşam ve sabahları burada spor yapan vatandaşlarımızda Göksu Nehriyle birlikte bu manzarada fotoğraf çektiriyorlar. Ekiplerimiz çalışmalara devam ederken, esnaflarımız ve vatandaşlarımız bu hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirttiler. Daha güzel bir Silifke için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim