• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Seyyar Satıcılara Göz Açtırmadılar

Seyyar Satıcılara Göz Açtırmadılar
Şehzadeler Belediyesi Zabıta ekipleri seyyar satıcılara göz açtırmıyor.

Şehzadeler Belediyesi Zabıta ekipleri seyyar satıcılara göz açtırmıyor. Perşembe pazarı civarı ve çarşı merkezinde seyyar operasyonu yapan Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri seyyar satıcıların satış yapmalarını engelledi.

Son zamanlarda sayıları hızla artan seyyar satıcılara yönelik Şehzadeler Belediyesi zabıta ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından da geçtiğimiz günlerde Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e iletilen seyyar konusunda harekete geçen ekipler 25 seyyar satıcı hakkında cezai işlem uyguladı.

Son zamanlarda vatandaşların ve esnafın yoğun şikayetine neden olan seyyar satıcılara Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Çarşı merkezi ve Perşembe pazarı civarından kontrollerini sıkılaştıran Zabıta ekipleri seyyar satıcılara müsaade etmedi. Vatandaşların yoğun şikayeti nedeni ile denetimlerini sıkılaştırdıklarını ifade eden Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi, "Son zamanlarda cadde ve sokaklarda artan seyyar satıcılar ile ilgili denetimlerimizi sıklaştırıyoruz. Kayıt dışı ekonominin de önüne geçmek amacı ile bu seyyar satıcılara izin vermeyeceğiz. Perşembe pazarı şehrimizin en önemli pazaryerlerinden biri olması nedeni ile birçok seyyar satıcı bu çevrelere geliyor. Perşembe pazarı civarında ve çarşı merkezinde bulunan seyyar satıcıların satış yapmalarını engelledik. Manisa halkımızın ve esnafımızın rahat etmesi için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı göstereceğiz. Seyyar satıcılara yönelik çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Zabıta Müdürü Çiftçi, seyyar satıcı denetimleri kapsamında yaptıkları çalışma ile 25 seyyar satıcı hakkında cezai işlem yaptıklarını sözlerine ekledi.

Seyyar Satıcılara Göz Açtırmadılar

Seyyar Satıcılara Göz Açtırmadılar

Seyyar Satıcılara Göz Açtırmadılar

Seyyar Satıcılara Göz Açtırmadılar

Seyyar Satıcılara Göz Açtırmadılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim