• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Seydişehir Belediyesi’nden Spor Sahası

Seydişehir Belediyesi’nden Spor Sahası
Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından Saadetler mahallesine kazandırılan sentetik çim sahanın açılışı protokol ve mahalle halkının katılımı...

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından Saadetler mahallesine kazandırılan sentetik çim sahanın açılışı protokol ve mahalle halkının katılımı ile yapıldı.

Seydişehir Belediyesi'nin Bahçelievler ve Saadetler Mahallesi'ne kazandırdığı sentetik çim sahanın açılışı, Kaymakam R. Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, yüzlerce öğrenci ve velilerin katılımı ile yapıldı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, uzun süredir eksikliği hissedilen spor sahasının nihayet mahalle halkının hizmetine kazandırdıklarını ifade ederek, "Çocuklarımız daha rahat ve sağlıklı bir ortamda sporlarını yapabilecekler. Saadetler Mahallesi ve Bahçeli Evler Mahallesi ilçe merkezine uzak mahalleler olması sebebi ile çocuklarımız sportif faaliyetlerini gerçekleştirmekte zorlanıyorlardı. Burada çocuklarımız eğitimlerinin yanında gönül rahatlığı ile sporlarını da yapabilecekler. Mahalle halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Daha önce toprak zemin üzerinde atıl bir vaziyette olan spor sahasının modern bir yapı haline getirildiğini ifade eden Başkan Tutal, zemine sentetik halı saha yapıldığını ve gerekli bakım ve onarımlar ile modern bir yapıda mahalle halkının hizmetine açtıklarını kaydetti. Seydişehir'in her mahallesine eşit hizmetler götürmeye gayret ettiklerini dile getiren Başkan Tutal, "Mahallelerimizin eksikliklerini biliyoruz. Belediyemizin gücü nispetinde her mahallemize eşit hizmetler götürmeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın spor yapması kötü alışkanlıklardan uzak durması çok önemli" diye konuştu.

Mahallenin tek okulu olan Şehit Özgür Öncel İlkokulu yakınına yapılan çim saha, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar ile yapıldı. Açılışın ardından, çocukların sahaya akın ederek top oynadılar. Başkan Mehmet Tutal ve İlçe Kaymakamı Özyiğit, çocuklarla yakından ilgilenip onlarla futbol oynadı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim