• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Servet Kuş: “Türk Milleti Egemenliğinin Üzerinde Hiçbir Gücü Kabul Etmez”

Servet Kuş: “Türk Milleti Egemenliğinin Üzerinde Hiçbir Gücü Kabul Etmez”
AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, gelecekte milletleri yönetecek ve dünyaya yön verecek olan nesilleri...

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, gelecekte milletleri yönetecek ve dünyaya yön verecek olan nesilleri ortak bir coşku etrafında bir araya getirerek dünya barışının tesis edilmesine katkı sağladığını belirtti.

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, Türk milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, egemenliğinin üzerinde hiçbir gücü kabul etmeyeceğini Büyük Millet Meclis'inin açılışıyla tüm dünyaya gösterdiğini belirten Servet Kuş, "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün yol göstericiliğinde, ülkemizin ve milletimizin geleceğinin teminatı olan çocuklarımızın, çağdaş medeniyetler seviyesine çıkma yürüyüşümüze öncülük eden, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarının bilincinde, milli ve manevi değerlerine yürekten bağlı insanlar olarak ülkemizin geleceğinde söz sahibi olduklarını görmek bizler için gurur kaynağı olacaktır. Çocuklarımızın da bu bilinçle tarihte ecdadının defalarca sergilediği birlik, beraberlik ve kardeşliği bu topraklarda daim kılarak hem dünyada söz sahibi bir ülke olma yürüyüşünü sürdüren ülkemizi çok daha ileri seviyelere taşıyacaklarına hem de tüm dünya çocuklarına sevginin ve barışın elçileri olarak örnek olacaklarına yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadeleyi veren ecdadımızı ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor; geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın bayramını içten duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim