• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Şehzadeler’den Avrupa’da iki derece birden

Şehzadeler’den Avrupa’da iki derece birden
Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Muay Thai sporcuları Şükran Öncü ve Beyza Nur Karabiber, 14-18 Kasım tarihleri arasında Antalya'da yapılan...

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Muay Thai sporcuları Şükran Öncü ve Beyza Nur Karabiber, 14-18 Kasım tarihleri arasında Antalya'da yapılan Muay Thai Avrupa Kupası müsabakalarında 2 ve 3.'lük kupasını elde etti.

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Antalya'da gerçekleşen 30 Ülkeden bin 40 sporcunun katıldığı Muay Thai Avrupa Kupasında, iki dereceyle döndü. Türk Milli Takımında yarışan Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Şükran Öncü müsabakalarda Avrupa ikincisi olurken, Beyza Nur Karabiber" de üçüncülük kupasını Manisa'ya kazandırdı.

Antalya'da gerçekleşen Avrupa Şampiyonasından başarıyla dönen sporcuları tebrik eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün sporcuları Şükran Öncü ve Beyza Nur Karabiber kardeşlerimizi Antalya'da gerçekleşen Avrupa Muay Thai şampiyonasında elde ettikleri başarı nedeni ile tebrik ediyorum. 14 - 18 Kasım tarihleri arasında yapılan müsabakalarda Şükran Öncü kardeşimiz Avrupa ikincilik kupasını, Beyza Nur Karabiber kardeşimizde üçüncülük kupasını Manisamıza kazandırmış bizlerin göğsünü kabartmıştır. Bizim gençlerimiz imkanlar verilmesi halinde kendi azimleri ve becerileriyle güzel başarılara imza atıyorlar. Uluslararası arenalarda şanlı Türk Bayrağını göndere çektirip onlarca ülkeden gelen heyetlerin önünde İstiklal Marşımızı büyük bir gururla okuyorlar. Onların bu başarıları da bizlerin göğsünü kabartıyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spor alışkanlığını kazandırmak için kurduğumuz Şehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübümüzün sporcuları burada aldıkları eğitimlerin ardından hem ülke içerisinde hem de Dünya çapında birçok başarılara imza atmıştır. Bu başarılara imza atan tüm sporcularımız ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim