• BIST 9645.02
  • Altın 2408.05
  • Dolar 32.5912
  • Euro 34.7714
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Şehzadeler’de İyibank Açılıyor

Şehzadeler’de İyibank Açılıyor
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'İn seçim dönemindeki projelerinden biri olan "İyibank Gıda Bankası" projesi açılış için gün sayıyor.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'İn seçim dönemindeki projelerinden biri olan "İyibank Gıda Bankası" projesi açılış için gün sayıyor. 6 Şubat Cumartesi günü açılış yapacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Seçim dönemi sözlerimizi bir, bir yerine getiriyoruz" dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 2014 yerel seçimlerinde vaat ettiği projeleri teker teker hayata geçiriyor. Seçim dönemi projelerinden biri olan İyibank Gıda Bankası projesi hafta sonu hizmete açılıyor. Seçim vaatlerini bir, bir gerçekleştirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler belediyesi olarak yeni bir hizmetimizi daha hayata geçiriyoruz. Seçim döneminde vaat ettiğimiz önemli projelerimizden bir tanesi "İyibank Gıda Bankası'ydı. Burası bir market ama bu markette para geçmiyor. Şehzadeler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından tespit edilen muhtaç vatandaşlarımıza verilen kartlar sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar buradan alışveriş yapabiliyorlar. Bu kartlardan olan vatandaşlarımız kartlara tanımlanmış olan kredi miktarınca, evlerinin ihtiyacı olan istedikleri malzemeleri buradan alabilecekler. Bu sayede yardım kolilerinin yerine vatandaşlar buradan ihtiyaçları doğrultusunda istediklerini buradan tedarik edebilecek. Nasip olursa 6 Şubat Cumartesi günü saat 12.30'da milletvekillerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla Şehzadeler Belediyesi İyibank'ın açılışını gerçekleştireceğiz. Bugün yapılan hazırlıkları yerinde inceledik. İyibank'ın kuruluşunda emeği geçen tüm arkadaşlarımız ve Başkan yardımcılarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şehzadeler’de İyibank Açılıyor

Şehzadeler’de İyibank Açılıyor

Şehzadeler’de İyibank Açılıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim