• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Şehitkamilli Miniklerkadınlar Günü’nü Kutladı

Şehitkamilli Miniklerkadınlar Günü’nü Kutladı
Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı aile merkezlerinde eğitim gören ana sınıfı öğrencileri,8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü farklı etkinliklerle kutladı.

Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı aile merkezlerinde eğitim gören ana sınıfı öğrencileri,8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü farklı etkinliklerle kutladı. Minik öğrenciler, yaptıkları tiyatro gösterisiyle kadınların önemine değindi.

Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı Şirinevler Aile Merkezi Anaokulunda eğitim gören minik öğrenciler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Düzenledikleri tiyatro gösterisiyle kadınların aile ve toplumdaki önemine işaret eden minik öğrenciler, okudukları şiirlerle de dünyanın en değerli varlıklarının kadınlar olduğu ifade etti. Yaptıkları gösteriyle büyük beğeni toplayan minik öğrenciler, gösteri sonunda kadınlara çiçek takdiminde bulundu. Çocuklarının yapmış olduğu gösteriyi büyük bir beğeni ile izleyen veliler ise günün anısını ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekti.

"KADINLARIMIZI GERİDE BIRAKMAYALIM"

Şirinevler Aile Merkezi Anaokulu Öğretmeni Hatice Akdağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "Yapmış olduğumuz etkinlikle çocuklarımıza ve büyüklerimize kadınların önemini anlattık. Çocuklarımız çok güzel performans göstererek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü anlamlı bir şekilde kutladılar. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi kadınları geride bırakan bir toplum geride kalmaya mahkumdur. Kadınlarımızı geride bırakmayalım, onların değerini bilelim. Ben tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

ÇOCUKLARIMIZ KADINLARIN NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ

Çocuklarının göstermiş olduğu performanstan dolayı memnun kalan veliler ise "Çocuklarımız ile birlikte Şirinevler Aile Merkezine gelerek burada çeşitli kurslara katılıyoruz. Çocuklarımız ise buradaki anaokuluna giderek, okul öncesi eğitime hazırlanıyorlar. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle anaokulu hocalarımız tarafından çocuklarımızla birlikte güzel bir gösteri sergilediler. Kadınların ne kadar önemli, toplum için ne kadar değerli olduğunu gösterdiler. Çok güzel bir etkinlik oldu. Çocuklarımız burada çok güzel bilgiler öğreniyor. Okumayı, yazmayı, öğreniyorlar. Hocalarımıza çocuklarımıza vermiş oldukları eğitimlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Şehitkamilli Miniklerkadınlar Günü’nü Kutladı

Şehitkamilli Miniklerkadınlar Günü’nü Kutladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim