• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Şehitkamil’de Alkışlar Şampiyon Satranççılara

Şehitkamil’de Alkışlar Şampiyon Satranççılara
34. Geleneksel Satranç Turnuvası'nda kategorilerinde dereceye giren 102 sporcu turnuva ödüllerini aldı.

34. Geleneksel Satranç Turnuvası'nda kategorilerinde dereceye giren 102 sporcu turnuva ödüllerini aldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliğinin ortak organizasyonuyla düzenlenen 34. Geleneksel Satranç Turnuvasında 17 farklı kategoride dereceye giren 102 sporcu büyük alkışlar eşliğinde ödüllerine Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törende kavuştu. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Serkan Yüksek ile çok sayıda satranç antrenörü, hakemi ve sporcu velisinin katıldığı törende şampiyon satranççılar, ödüllerini almak üzere çıktıkları sahnede zorlu maçların ardından dereceye girebilmenin büyük mutluluğunu yaşadı.

SPORTİF ORGANİZASYONLAR SOSYAL BÜTÜNLEŞME ADINA ÖNEMLİ BİR ARAÇ

34. Geleneksel Satranç Turnuvası Ödül Töreninde konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, düzenlen sportif organizasyonların sosyal bütünleşme adına büyük önem arz ettiğini, bunun en güzel örneklerinden birinin de tamamlanan turnuvada Suriyeli sporcu öğrencilerin yer alması olduğunu belirtti. Özkeçeci, "Şehitkamil Belediyemiz, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 34. Geleneksel Satranç Turnuvası'na katılan tüm sporcularımızı gönülden kutluyorum. Müsabakalar esnasında da şampiyonları bir an olsun yalnız bırakmayan değerli velilerimize ve öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Sportif organizasyonlar, sosyal bütünleşme adına büyük önem arz ediyor. Bunun en güzel örneklerinden biri de tamamlanan turnuvada Suriyeli sporcu öğrencilerimizin de yer almasıdır. 7'den 77'ye tüm yaş gruplarında katılımın sağlandığı satranç turnuvalarını geleneksel olarak devam ettirerek branşın gelmişine katkı sağlamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

ŞEHİTKAMİL'DE YARIŞMAK AYRICALIK

Turnuvanın açık kategorisinde yarışan sporcular arasındaki yerini alan antrenör Ekrem İzi, Şehitkamil Belediyesinin Gaziantep'te satranç branşının gelişimi adına büyük katkılar yaptığını, özelikle organizasyonlarda yarışmaktan ve sporcu öğrencilerini yarışmalara yönlendirmekten büyük keyif aldıklarını belirtti. İzi, Şehitkamil Belediyesi çatısı altında satranç branşıyla ilgilenmenin ayrıcalık olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürler etti.

Şehitkamil’de Alkışlar Şampiyon Satranççılara

Şehitkamil’de Alkışlar Şampiyon Satranççılara

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim