• BIST 9475.37
  • Altın 2505.867
  • Dolar 32.5978
  • Euro 34.7962
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

Şehitkamil Bayan Basketbol Takımı Hedef Büyüttü

Şehitkamil Bayan Basketbol Takımı Hedef Büyüttü
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Genç Bayanlar Basketbol Takımı, 2015-2016 sezonunda başarı hedefini yüksek belirledi.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Genç Bayanlar Basketbol Takımı, 2015-2016 sezonunda başarı hedefini yüksek belirledi. Şehitkamil Belediyesi'nin basketbol altyapısına verdiği desteklerle son 4 yılda farklı kategorilerde şampiyonluklar elde eden yeşil-siyahlı periler, yeni sezonda da bölge ve Türkiye şampiyonlarında derece hedefiyle parke üzerindeki yerini alacak.

2012-2013 sezonundan bu güne geçen sürede basketbol altyapısına yaptığı yatırımla adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, özellikle bayan basketbolunda ulusal bazda model bir kulüp haline geldi. Minik yaş gurubundan başlayarak 4 sezon içerisinde genç takıma kadar yükselen ve profesyonel liglere adım atmak için hazırlık yapan potanın genç perileri, sadece elde ettikleri sportif başarılarla değil, eğitim-öğretim dönemindeki akademik başarılarıyla da takdir topluyor.

HEDEFİMİZ BAŞARI GRAFİĞİNİ DAHA DA YÜKSELTMEK

Birçoğu Fen ve Anadolu lisesinde eğitimlerini devam ettiren yeşil-siyahlı şampiyonların Antrenörü Ecem Abuşoğlu, "2015- 2016 sezonunda da geçmiş yıllarda olduğu gibi sporcularımız hem eğitim-öğretim maratonunda hem de parke üzerinde başarıdan başarıya koşacaklar, bu yıl hedefimiz başarı grafiğini daha da yükseltmek" dedi.

Abuşoğlu, "Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, bayan basketbolunda 2015 -2016 sezonunda 4 farklı kategoride oynan liglerde 8 takımla yerini alacak. Bu takımların içerisinde Genç Bayanlar Basketbol Takımımız, 4 yıllık bir projenin ürünü. Sporcularımız geride kalan 4 sezonda il ve bölge bazında önemli dereceler elde ettiler ve bu başarıları yakalarken eğitim-öğretim maratonunda başarıdan başarıya koştular. Şehitkamil Belediyemizin bize sunmuş olduğu destek ve imkanlarla yeni sezonda her platformda daha büyük başarı hedefleri ile parke üzerinde olacağız" ifadelerini kullandı.

PROFESYONEL ŞARTLARDA ÇALIŞIYORUZ

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Genç Bayanlar Basketbol Takımı Kaptanı Fatma Kargın, Şehitkamil Belediyesi'ne ait sportif tesislerde profesyonel standartlarda çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Takım arkadaşları adına sezon öncesi değerlendirmelerde bulunan Kargın, "Şehitkamil Belediyesi çatısı altında yeşil- siyahlı forma ile mücadele etmekten oldukça memnunuz, teknik ve taktik antrenmanlarımızı gerçekleştirdiğimiz kulübümüze ait bir spor salonun olması, yine kuvvet antrenmanlarımızı yaptığımız belediyemize ait modern fitness salonlarının olması kişisel gelişimimiz adına oldukça önemli. Şehitkamil Belediyemiz, ulaşım, antrenman ve müsabakalarda kullandığımız sportif ekipmanlara kadar her detayı gözeterek bizlere imanlar sunuyor. Bu nedenlerden dolayı Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na takım arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

4 yıllık bir çalışmanın ardından önemli başarılara imza atan yeşil-siyahlı ekibin oyuncularından İrem Şahan ise bu yıl bölge ve Türkiye şampiyonlarına katılmak istediklerini ve bu yüzden yoğun tempoda çalıştıklarını dile getirdi. İrem Şahan, kısa bir süre sonra start alacak müsabakalara basketbol tutkunlarını davet etti.

Şehitkamil Bayan Basketbol Takımı Hedef Büyüttü

Şehitkamil Bayan Basketbol Takımı Hedef Büyüttü

Şehitkamil Bayan Basketbol Takımı Hedef Büyüttü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim