• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Şehitkamil Alleben, Antrenörlük Kursu’na Ev Sahipliği Yapıyor

Şehitkamil Alleben, Antrenörlük Kursu’na Ev Sahipliği Yapıyor
Türkiye Yüzme Federasyonu Eğitim Kurulu'nun yurtiçi faaliyet programında yer alan 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu, Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme...

Türkiye Yüzme Federasyonu Eğitim Kurulu'nun yurtiçi faaliyet programında yer alan 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu, Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

ŞEHİTKAMİL'DEN EĞİTİCİ EĞİTİMİNE BÜYÜK ÖNEM

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu, su sporlarına verdiği büyük hizmeti antrenörlük kurslarıyla sürdürüyor. Her yıl binlerce sporcunun eğitim gördüğü ve birbirinden renkli organizasyonların gerçekleştirildiği Alleben Yüzme Havuzu, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı Eğitim Kurulu organizasyonunda gerçekleştirilen 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu'na 3. kez ev sahipliği yapıyor.

Türkiye Yüzme Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi ve Alleben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü Cengiz Bingül, Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarının antrenörlük kursları aracılığıyla eğitici eğitimine de büyük önem verdiğini belirtti. Bingül, antrenörlük kursu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Alleben Yüzme Havuzu, Yüzme branşında 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursuna 3. kez ev sahipliği yapıyor. Antrenörlük kursları ülke geneline açılan önemli bir pencere, kursa katılan genç eğitmen adayları ülkemizin birçok farklı bölgesinden şehrimize konuk oluyorlar. Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığımız ve Şehitkamil Belediyemiz düzenlenen tüm faaliyetlerde olduğu gibi antrenörlük eğitiminde de büyük bir uyum içerisinde eğitici eğitimine büyük önem veriyorlar. Ümit ediyorum ki kurslardan yetişen genç eğitmenlerimiz yüzme branşına büyük katkılar sağlayacaklar" ifadelerini kullandı.

YÜZME FEDERASYONUNDAN ŞEHİTKAMİL'E BÜYÜK TEŞEKKÜR

TYF 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kurs Sorumlusu Toygun İşcan, kurs faaliyetlerinin Alleben Yüzme Havuzlarında kusursuz bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, Türkiye Yüzme Federasyonu ve kursa katılan antrenör adayları adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na ve Alleben Yüzme Havuzu çalışanlarına teşekkürlerini iletti. İşcan, "Alleben Yüzme Havuzunda üst düzey standartla bir kurs ortamı mevcut. Tesiste görev yapan tüm çalışanlar büyük bir özveri ile bizlere yardımcı oluyorlar. Bu nedenle Şehitkamil Belediyemize, Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve Alleben Yüzme Havuzu çalışanlarına federasyonumuz ve antrenör adaylarımız adına teşekkürü bir borç biliyorum" açıklamasında bulundu.

ANTRENÖRLERİMİZ YÜZME SPORUNA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu Eğitmeni Serhat Çetinkaya, kursa 12 farklı ilden 75 antrenör adayının müracaat ettiğini, bu adaylardan 45'inin eğitim almak için elemleri geçtiğini ve eğitimler sonunda belge almaya hak kazanacak antrenörlerin yüzme sporuna altyapı anlamında büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim