• BIST 9530.47
  • Altın 2470.674
  • Dolar 32.4875
  • Euro 34.7626
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C

Şehir Köpekleri Kuzuyu Köpek Sanınca

Şehir Köpekleri Kuzuyu Köpek Sanınca
Eskişehir Odunpazarı'nda sahibi tarafından gezdirilen kuzu, sokak köpekleri tarafından "Köpek" sanıldığı için az daha saldırıya uğruyordu.

Eskişehir Odunpazarı'nda sahibi tarafından gezdirilen kuzu, sokak köpekleri tarafından "Köpek" sanıldığı için az daha saldırıya uğruyordu. Kuzu ve sahibinin çevresini saran köpekler uzaklaştırılırken, bu durum, "Şimdiye kadar koyun, keçi ve inek gibi hayvanları hiç görmeyen sokak köpekleri kuzumu köpek sandıkları için saldırdılar" diye yorumlandı.

Bir hayvan işletmesinde bakıcılık yapan 41 yaşındaki Satılmış Seki, 1,5 aylık olan kuzusunu yanından hiç ayırmıyor. Şehre gelirken kuzusunu da yayında getiren Seki, önceki gün ilginç bir olay yaşadı. Hemen hemen herkesin köpek gezdirdiği şehirde kuzusuyla gezen Satılmış Seki, Odunpazarı'ndaki sokak köpeklerinin az kalsın saldırısına uğruyordu. Seyitgazi yolunda bir hayvancılık işletmesinde büyükbaş hayvan bakıcılığı yaptığını söyleyen Satılmış Seki, 1,5 aylık henüz daha körpe olan kuzusunu anası olmadığından inek sütüyle beslediği, yanında sakladığını anlattı. Seki, şehre ihtiyaçlarını almak için gelirken kendisine çok alışan "Garip" adını verdiği kuzuyu da getirdiğini, beraber cadde ve sokaklarda dolaştığını belirtti.

Satılmış Seki'nin kuzusu bu kez Alaaddin parkından geçen vatandaşlar ve çocuklar tarafından ilgi ile ile izlenip sevilirken, bu durumu gören Odunpazarı'ndaki sokak köpekleri birer ikişer Satılmış Seki ve kuzusu Garip'in etrafını sarmaya başladılar. Çevredeki vatandaşlar tarafından uzaklaştırılan köpekler için bir vatandaş, "Kardeşim bu köpekler şehir köpeği. İnsanlara o kadar alıştılar ki neredeyse yeşil ışıkta geçen köpekler var. Bana göre bu köpekler bu yaşlarına kadar ne bir keçi, ne de bir koyun ya da inek gördüler. Karşılarında Garip kuzuyu görünce adeta onu kendilerine rakip mahalleye gelen yeni bir köpek sandılar galiba" demekten kendisini alamadı.

Şehir Köpekleri Kuzuyu Köpek Sanınca

Şehir Köpekleri Kuzuyu Köpek Sanınca

Şehir Köpekleri Kuzuyu Köpek Sanınca

Şehir Köpekleri Kuzuyu Köpek Sanınca

Şehir Köpekleri Kuzuyu Köpek Sanınca

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim