• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

'Seçimin galibi şüphesiz Ahmet Davutoğlu’dur'

'Seçimin galibi şüphesiz Ahmet Davutoğlu’dur'
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski danışmanı Atılgan Bayar, yerel seçimlerin ardından Twitter hesabından flaş paylaşımlar yaptı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski danışmanı Atılgan Bayar, yerel seçimlerin ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda Türkiye'nin siyasal merkezinin değiştiğini iddia etti ve "Seçimin galibi şüphesiz Ahmet Davutoğlu’dur" ifadelerini kullandı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski danışmanı Atılgan Bayar, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarını değerlendirdi. 

Bayar, yerel seçimlerin sonuçlarının, Davutoğlu'nun politikalarından sapılmasının bir sonucu olduğunu iddia etti.

"Siyasal merkez" değişmiştir diyen Bayar, "Seçim sonuçlarından okunabileceği üzere Laik-Dindar, Türk-Kürt eksenlerindeki siyaset tefessüh etmiştir. Bize düşen oluşan yeni dinamiği tarif etmek ve yeni birlik motivasyonuna liderlik etmektir" ifadelerini kullandı.ekran-resmi-2019-04-02-14.22.53.png

'AK PARTİ DAVUTOĞLU'NUN SİYASETİNE DÖNMEYE ÇALIŞACAK ANCAK BAŞARAMAYACAK'

Bayar paylaşımlarında, 'AK Parti'nin Davutoğlu'nun reddedilen siyasetine dönmeye çalışacağını' iddia etti ve şunları söyledi:

Seçimin galibi şüphesiz Ahmet Davutoğlu'dur. AK Parti de Davutoğlu'nun reddedilen siyasetine dönmeye çalışacak fakat yetersizlik dolayısıyla başaramayacaktır.

Bayar ayrıca, "Kürtler ile ülkücülerin, dindarlar ile ulusalcıların ortak anmaç etrafında buluşacakları hareketin lideri Davutoğlu’dur" ifadelerini kullandı.

ekran-resmi-2019-04-02-14.22.24.png

​Yerel seçimlerden önce de açıklamalarda bulunan Bayar, Cumhur İttifakı'nın Ankara ve İstanbul'da seçimleri kaybedeceğini öne sürerek "AK Parti, Pelikan'ı geri çekecek ama Pelikan Örgütü geri durmayacak. Toplumun bütün kesimlerini kucaklayacak bir BİRLİK HAREKETİ sahne alacak ve partileşecek" ifadelerini kullanmıştı.


ekran-resmi-2019-04-02-14.22.03.png

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim