• BIST 9574.22
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

SDÜ Hastanesi Çalışanlarından Bayırbucak Türkmenleri’ne Yardım

SDÜ Hastanesi Çalışanlarından Bayırbucak Türkmenleri’ne Yardım
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi şirket çalışanları tarafından Bayırbucak Türkmenleri yararına çeşitli ihtiyaç...

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi şirket çalışanları tarafından Bayırbucak Türkmenleri yararına çeşitli ihtiyaç malzemeleri toplandı. Ayrıca hastane bahçesinde gerçekleştirilen kermesten elde edilen gelirle de acil ihtiyaç olan gıda maddesi alımı yapıldı.

Yapılacak yardıma ilişkin bilgi veren hastane temizlik şirketinin müdürü Ulaş Durmuş, sınırda görüşülen yetkililerinden kampın Suriye sınırında olduğu için mutfak olmadığından hazır konserve gıda yardımına da acil ihtiyaç olduğunu ve bunun üzerine kermes düzenlemeye karar verdiklerini söyledi. Elde edilen gelirle 9 bin 500 adet konserve gıda ve 2 bin adet meyve suyu alındığını kaydeden Durmuş, " Çok kısa bir sürede toplanan gıda ve kıyafet yardımları bir TIR'ı geçti ve bu hafta içerisinde yerine ulaştırmayı düşünüyoruz. Biz bu kardeşlerimizi muhacir, kendimizi de ensar olarak görüyoruz. Çanakkale Zaferi'ni kutladığımız bu günlerde, o günkü ruhla din, dil, ırk gözetmeksizin Suriyeli kardeşlerimiz ile omuz omuza verip yardımlarımızı ulaştırmaya devam edeceğimizi, atalarımıza layık evlatlar olacağımıza ve tüm halkımızın da bu zihniyetle Suriyeli kardeşlerimizin yanında olacaklarına inanıyorum. Umarım bu yardım meşalesi elden ele dolaşır ve yardımlar çığ gibi büyür. Bu yardımları toplayanların geneli asgari ücretli insanlardır. Sadece hastane içi değil, yardım kampanyamızı duyan vatandaşlarımızın da gönülden katkıları ve yoğun ilgisi bizleri ayrıca sevindirdi. Öncelikle şirketimiz çalışanları başta olmak üzere kampanyamıza katılan değerli hocalarımız ve tüm hastane çalışanlarına destek ve yardımlarından ötürü teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum" dedi.

SDÜ Hastanesi Çalışanlarından Bayırbucak Türkmenleri’ne Yardım

SDÜ Hastanesi Çalışanlarından Bayırbucak Türkmenleri’ne Yardım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim