• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Şark Tayini Çıkan Eğitimciler Moral Gezisinde Stres Attı

Şark Tayini Çıkan Eğitimciler Moral Gezisinde Stres Attı
Doğu ve çevre illere tayini çıkan 68 öğretmen, Zeytinburnu Belediyesi tarafında düzenlenen moral gezisinde bir araya geldi.

Doğu ve çevre illere tayini çıkan 68 öğretmen, Zeytinburnu Belediyesi tarafında düzenlenen moral gezisinde bir araya geldi. İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret eden eğitimciler, meslektaşlarıyla günün tadını çıkardı.

Zeytinburnu Belediyesi Doğu ve çevre illere tayini çıkan eğitimciler için kültür gezisi düzenledi. İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret eden yaklaşık 70 öğretmen moral gezisinde günün tadını çıkarıp stres attı. Meslektaşlarıyla eğlenceli bir gün geçiren eğitimciler geziye, tarihi camileri ziyaret ederek başladı. Programın ilerleyen saatlerinde sırasıyla Balıklı Rum Manastırı, Zeytinburnu Tıbbi bitkiler Bahçesi, Yenikapı Mevlevihanesi ve Nağmedar'ı ziyaret eden öğretmenler, son olarak Panaroma 1453'ü ziyaret ederek tarihe yolculuk yaptı. Gezi kapsamında İstanbul'un meşhur lezzetlerini de tadan eğitimciler, ziyaret ettikleri yerlerde bol bol fotoğraf çektirdi.

ÖĞRETMENLER İSTANBUL GEZİSİNDE STRES ATTI

Öğretmenlerin stres atıp ve moral bulması adına anlamlı bir gezi olduğunu belirten Zeytinburnu Adile Mermerci Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yunus Özbek, "Bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı çok güzel bir proje uyguladı. Öğretmenleri sınıflara göndermeden önce alıştırma dönemine geçirdi. Bu kapsamda da öğretmenlerimiz haftada 4 gün okulda, diğer günler de belediyemiz ve diğer kuruluşlar desteği ile geziyorlar. Onlar için bir moral gezisi oldu. Gittikleri yerlerde projelere katılacaklardır, belki öncülük edeceklerdir" ifadelerini kullandı.

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Zeytinburnu Veliefendi Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Erdal Bakırtaş, "Yeni atanan öğretmenlerimiz için çok güzel bir gezi oldu. Bu gezi Panorama 1453 gezisi ile sona erdi. Meslekleri boyunca başarılar diliyorum onlara. Geziden çok memnun kaldılar aldığımız izlenimlere göre. Böyle geziler devam etmeli, Gezinin düzenlemesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"ÖNEMLİ VE TARİHİ YERLERİ GEZME FIRSATI BULDUK"

Gezi kapsamında daha önce görmediği yerleri görme fırsatı bulduğunu belirten Türkçe Öğretmeni Oğuzhan Atila, "Önemli ve tarihi yerleri gezme fırsatı bulduk. Ben Sümer Mahallesi'nde ikamet ediyorum. Kesinlikle İstanbulluların görmesi gereken yerler buralar" dedi.

Geziden çok keyif aldığını söyleyen Ayfer Meral Çınar ise, "Tekstil Öğretmeni olarak atandım. Bugün İstanbul'u tanıyoruz. Marmara Üniversitesi'nde okuduğum için görmüştüm bir çok yeri ama böyle arkadaşlarımızla, öğretmenlerle gezince daha güzel oldu" şeklinde konuştu.

Program sonunda eğitimcilere Zeytinburnu Belediyesi tarafından günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

Şark Tayini Çıkan Eğitimciler Moral Gezisinde Stres Attı

Şark Tayini Çıkan Eğitimciler Moral Gezisinde Stres Attı

Şark Tayini Çıkan Eğitimciler Moral Gezisinde Stres Attı

Şark Tayini Çıkan Eğitimciler Moral Gezisinde Stres Attı

Şark Tayini Çıkan Eğitimciler Moral Gezisinde Stres Attı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim