• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Sarıkamış’ın Mühendis Başkanı altyapıyı bitirdi

Sarıkamış’ın Mühendis Başkanı altyapıyı bitirdi
Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, ilçenin yıllardan beri süren alt yapı sorununu ortadan kaldırdı.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, ilçenin yıllardan beri süren alt yapı sorununu ortadan kaldırdı.

2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı'nı kazanan Göksal Toksoy, mühendis olması avantajını da kullanarak geçen 4 yıllık süreç içerinde Sarıkamış'ta önemli projelere imza attı.

Öncelikle işlerine altyapı sorunlarını ele alarak başlayan Toksoy, içme suyu ve kanalizasyon şebekesini komple değiştirdi. Adeta Sarıkamış'ın altına giren Toksoy, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da destekleriyle Sarıkamış'ın çehresini değiştirdi.

Yıllardan beri kangren haline gelen Sarıkamış'ın alt yapı sorununu kökünden çözen AK Partili Belediye Başkanı Göksal Toksoy, "Altyapının tamamı bitti. Tüm mahallelerin İçme suyu ve kanalizasyon şebekesi yenilendi. Şimdi tüm mahallelerdeki ana caddeleri sıcak asfalt ve ara sokakları da beton kilit parke taşı yol kaplaması ile buluşturuyoruz" dedi.

Sarıkamış'ın 3 ana caddesi olan Şehit Binbaşı Bedri Karabıyık Caddesi, Şehit Kemal Mutlu Caddesi ve Şehit Fikret Gündüz caddelerinin sıcak asfalt kaplamasının devam ettiğini ifade eden Başkan Toksoy, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan'ın talimatı ile Karayollari 18. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yollarımız bayrama kadar Sarıkamışlı hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Başta Bakanımız olmak üzere, Karayolları 18. Bölge Müdürümüze ve tüm çalışanlarına, yüklenici firma ve çalışanlarına ve ayrıca Belediye personelime, Sarıkamış halkı ve Şahsım adına şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Türkiye'nin sayılı kayak merkezlerinden bir tanesi olan Sarıkamış, AK Partili belediye ile yeniden hayat buldu. Yıllarca sorunlarıyla mücadele eden Sarıkamışlılar AK Parti iktidarı ve AK Partili Belediye ile hizmete doydu. İktidarın gücünü arkasına alan Belediye Başkanı Göksal Toksoy, geçen 4 yıllık süreçte birçok önemli projeye imza atarak tamamladı. Başta altyapı olmak üzere, Hayvan Pazarı, İçme Suyu Arıtma Tesisleri, Modern Kesimhane, Park ve Bahçelerin yanı sıra, modern sıcak asfalt yol ve refüjlerle, mahalle arası kilit parke taş yollarla Sarıkamış'ın yaşanılabilir hale getirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim