• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Sarıgöllü Öğrenciler Staj İçin Portekiz’de

Sarıgöllü Öğrenciler Staj İçin Portekiz’de
Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir gurup, AB projesi kapsamında Portekiz'e gitti.

Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir gurup, AB projesi kapsamında Portekiz'e gitti. 21 günlük proje kapsamında Portekiz'in Braga şehrinde yaşlı bakımevinde staj görecek olan öğrenciler hafta sonlarını da kültürel gezilerle değerlendirecek.

Avrupa Birliği Bakanlığı ve Ulusal Ajans tarafından desteklenen "Geriatrik Dönemde Kronik Hastaların Evde Bakımı Projesi" için Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir gurup Portekiz'e gitti. Proje kapsamında Sarıgöllü öğrenciler 7 Mart - 27 Mart tarihleri arasında Portekiz'in Braga şehrinde hem staj yapacak hemde kültürel gezilere katılacak.

Okul Kafilesini İzmir Adnan Menderes Havalimanından Okul Müdürü Hasan Oruç ve aileleri yolcu etti. Kafilede Müdür Yardımcısı Mustafa Akyel, Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Melike Esen, İngilizce Öğretmeni Nursel Eroğlu Adıyaman, Tarih Öğretmeni Birsen Tuzlu ve 15 hemşirelik sınıfı öğrencisi yer aldı.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Hasan Oruç, "Geçen yıl Almanya'da uyguladığımız başarılı projemizin ardından bu yıl Demirci Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Selendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile beraber yürüttüğümüz projede hemşirelik sınıfı öğrencilerimiz Portekiz'in Braga şehrindeki yaşlı bakımı hizmeti veren Ascredno adlı kurumda staj çalışmaları yapmanın yanı sıra hafta sonları Portekiz'de kültürel gezilere katılacak. Öğrencilerimizin Portekiz'de Sarıgöl'ümüzü ve okulumuzu başarıyla temsil edeceklerine eminim. Okulumuz önümüzdeki yıllarda da Avrupa Birliği projelerinde yer alarak bölgemizde bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir." dedi.

Sarıgöllü Öğrenciler Staj İçin Portekiz’de

Sarıgöllü Öğrenciler Staj İçin Portekiz’de

Sarıgöllü Öğrenciler Staj İçin Portekiz’de

Sarıgöllü Öğrenciler Staj İçin Portekiz’de

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim