• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Şanlıurfaspor - KARDEMİR Karabükspor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor - KARDEMİR Karabükspor Maçının Ardından
PTT 1. Lig'in 31. haftasında Şanlıurfaspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda...

PTT 1. Lig'in 31. haftasında Şanlıurfaspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig'in 31. haftasında Şanlıurfaspor, sahasında Kardemir Karabükspor'a 2-1 mağlup oldu. Kardemir Karabükspor Yardımcı Antrenörü Metin İlhan, "İki takım için de zor maçtı, aşağıdakiler ve yukarıdakiler olmak üzere diye nitelendirebileceğimiz bir maçtı. Bizim hedefimiz var. Onların hedefi küme düşmemekle alakalı. Bizimki de şampiyonlukla alakalı. Şanlıurfa deplasmanı zor bir deplasman, çok şükür yüzümüzün akıyla buradan çıktık. İnşallah sezon sonunda da hedeflediğimiz gibi şampiyon olacağız" dedi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise, "Yine hedefe oynayan ligin iyi takımlarından biriyle oynadık ama ne olursa olsun biz takımı iyi analiz ettik. Onların neler yapabileceğini, bizim neler yapabileceğimizi iyi çalıştık. Genellemeye baktığımızda da sahada iyi uyguladık. Maçın ikinci ve dördüncü dakikalarında net iki tane pozisyonumuz var. Pozisyon bulunca değerlendireceksin. Değerlendirmezsen rakip geliyor iki duran top ve penaltı, alıyor maçı gidiyor. Rakip sana pozisyon da verdi. Çocuklarımı yine de tebrik ediyorum. Kaçı çevirmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Ben maçtan evvel de arkadaşlara şunu söyledim, bu maçı duran toplar belirler dedim. Nitekim de öyle oldu. Rakip hep faul almak için uğraştı, mücadele verdi. Emeline de ulaştı ama biz maçı çevirmek için son dakikalarda direkten dönen top. Maçı 2-2 de yapabilirdik, 3-2 de yapabilirdik. Artık riskler aldık ama maalesef maçı çeviremedik. Üzüntülüyüz. Benim sevindiren futbolcularımın artık olaya inanmışlığıdır. Mücadeleleri beni mutlu etti. Üç maçımız kaldı. İnşallah bu üç maçı da mutlu ve huzurlu tamamlayıp tekrardan ligde yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfaspor - KARDEMİR Karabükspor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor - KARDEMİR Karabükspor Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim