• BIST 9645.02
  • Altın 2408.05
  • Dolar 32.5912
  • Euro 34.7714
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Şanlıurfa’da aşevinin bir yıllık ekmek ihtiyacı karşılandı

Şanlıurfa’da aşevinin bir yıllık ekmek ihtiyacı karşılandı
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, belediye meclisinden alınan kararla Şanlıurfa Aşevi Sosyal Yardımlaşma Derneğinin bir yıllık ihtiyacı olan...

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, belediye meclisinden alınan kararla Şanlıurfa Aşevi Sosyal Yardımlaşma Derneğinin bir yıllık ihtiyacı olan 500 bin ekmekle ilgili yapılan protokol imza törenine katıldı.

Şanlıurfa Aşevi Sosyal Yardımlaşma Derneği binasında düzenlenen protokol imza törenine Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Dernek Başkanı Ali Topal ve dernek üyeleri katıldı. İmzalanan protokolle aşevinden ekmek alan vatandaşların bir yıllık ihtiyacı karşılanmış oldu.

Haliliye Belediyesinin her konuda kendilerine destek verdiğini söyleyen Dernek Başkanı Ali Topal, "Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol bugün buraya gelerek bizleri ziyaret etti. Bunun yanında bir yıla yayılacak şekilde 500 bin ekmek yardımında bulundu. Allah ondan razı olsun. Bunun yanında gıda kolilerinde de geçen yıl üç defa bize yardımda bulundu. Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol'a teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızdadır" diye konuştu.

Demirkol da, yaptığı konuşmada sosyal mesuliyetin bilinci içerisinde çalışan bir belediye olduklarının vurgulayarak, "Şanlıurfa Aşevi Derneği gönüllülük esasına göre hizmet eden, halkımızın muhtaç olan kesimlerinin sıcak yemek ihtiyacını karşılayan bir kurumdur. Biz de sosyal mesuliyet bilinci olan bir belediye anlayışıyla hizmet ettiğimiz için Şanlıurfa Aşevi Derneğinin her zaman yanındayız, yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz. Bugün 500 bin ekmek teminin Haliliye Belediyesi bütçesinden yapılmasından dolayı bir protokol imzaladık. Bu kararı alan Haliliye Belediye Meclisi üyelerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle gönüllülük esasıyla çalışan Şanlıurfa Aşevi Derneği yönetim kurulu üyelerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Demirkol, açıklamaların ardından ailelerle görüşüp dernek binasından ayrıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim