• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Sanayicilerden Şehitkamil’e ‘Teşekkür’

Sanayicilerden Şehitkamil’e ‘Teşekkür’
Sanayiciler, Şehitkamil Belediyesi tarafından KÜSGET bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na...

Sanayiciler, Şehitkamil Belediyesi tarafından KÜSGET bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen kentlerinden biri olan Gaziantep, Şehitkamil Belediyesi'nin katkılarıyla gelişimini sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi, özellikle küçük ve orta ölçekli sanayicilerin önünü açmak amacıyla Gaziantep'in farklı noktalarında altyapı ve üstyapı çalışmaları yürütmeye devam ediyor. Kentin hızlı büyüyen ekonomisine katkı sunabilmek adına yeni iş sahaları açan Şehitkamil Belediyesi, KÜSGET bölgesinin devamı olan Çimento Fabrikası arazisindeki çalışmaları tamamladı. Ayrıca bu bölgede bulunan Halıcılar Sitesi ve 25 Aralık Sanayi Sitesi ile otoban arasında kalan bölgede de yol açma-yapma çalışmalarını devam ettiriyor.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BÜYÜK HİZMETLER VERDİ

Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunan KÜSGET Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, hizmetlerden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Mustafa Kemal Güneş, "Şehitkamil Belediyesi, yıllarca bizim kahrımızı çekti. KÜSGET Sanayi Sitesi Yönetimi ve esnafı olarak Şehitkamil Belediyemizin çalışmalarından çok memnunuz. Şehitkamil Belediyemiz, son yıllarda bize her zaman destek oldu. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Son 1 buçuk 2 yıldan bu yana sanayi sitemizde yeni bir yapılanmaya ihtiyaç vardı. Çünkü burası yaklaşık 40 yıllık bir sanayi sitesi. Artık altyapıları eskimişti. Park-bahçelerin yenilenmesi, yeni yolların açılması, sanayimizin gelişmesi gerekiyordu. Doğruyu söylemek gerekirse Şehitkamil Belediyemiz, burada iyi bir çalışma yaptı. Çimento Fabrikası ve Halıcılar Sitesi etrafında bize çok büyük hizmetleri oldu. Özellikle yeşil alanlar konusunda park ve bahçelerin bakımı konusunda yardımcı oldu. Asfalt konusunda Büyükşehir Belediyemiz ana arterleri yaparken, Şehitkamil Belediyemiz de ara arterleri hatta kendisinin işi olmadığı halde 2 ana arterimizi esnaf işinden olmasın diye tatil günleri ve gece çalışarak hizmet yaptı. Ben duyarlılığından dolayı Sayın Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

ÇALIŞMALARINDAN ÇOK MEMNUNUZ

Gaziantep Oto Lastikçiler Odası Başkanı Abdülkadir Arıkan da Şehitkamil Belediyesi'nin hizmetlerini değerlendirdi. Şehitkamil Belediyesi'nin özellikle hurda araçlar konusunda önemli bir çalışma gerçekleştirdiğini anımsatan Abdülkadir Arıkan, "Şehitkamil Belediyesi tarafından KÜSGET Sanayi Sitemize çok büyük hizmetler yapılmaktadır. Çöplerimiz düzenli şekilde toplanmaktadır. Ayrıca hurda araç konusunda Şehitkamil Belediyesi'nden çok büyük destek alarak sanayi sitemiz içerisinde yer alan hurda araç toplandı. Sanayi sitemiz, hurda araçlardan tamamen temizlendi. Asfalt işlerimiz de muazzam şekilde yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi'nin çalışmalarından çok memnunuz. Kendilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ESNAF, YAPILAN ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen özellikle yol açma-yapma çalışmaları esnafı memnun ediyor. Yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla büyük ihtiyaç duydukları yeni iş sahalarına kavuşacaklarını ifade eden esnaf, yapılan çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

KÜSGET Sanayi Sitesi esnafı Ercan Karagülle, hizmetlerin ihtiyaca uygun, yerinde ve zamanında verildiğini söyledi. Ercan Karagülle, "Şehitkamil Belediyesi, gerekli yerlerde ve gerekli zamanda çalışma yapıyor. Sanayi sitemizde şu an bir sıkıntımız yok. Cadde ve sokaklarımızda asfalt çalışması, kaldırım çalışması gibi çalışmalar düzenli bir şekilde Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülüyor" dedi.

KÜSGET Sanayi Sitesi esnafı Mehmet Dai de Şehitkamil Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Mehmet Dai, "Sayın Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun Şehitkamil ilçemize yaptığı işlerden çok çok memnunuz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, göreve başladığından beri herhangi bir şikayetimiz söz konusu değil. Bizim burada sanayi sitesi içerisindeki parklarımız, temizliğimiz, yolumuz gibi konularda kendilerinden çok çok memnunuz" şeklinde konuştu.

Sanayicilerden Şehitkamil’e ‘Teşekkür’

Sanayicilerden Şehitkamil’e ‘Teşekkür’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim