• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Sanayicilerden Altepe’ye ziyaret

Sanayicilerden Altepe’ye ziyaret
Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Başkanı Ferudun Kahraman, DOSABSİAD Başkanı Hasan Moral ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye...

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Başkanı Ferudun Kahraman, DOSABSİAD Başkanı Hasan Moral ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti.

Ankara Yolu'ndaki yeni belediye binasında gerçekleşen görüşmede, Bursa'daki yatırımlar ve sanayicilerin sıkıntılarına dair konular gündeme geldi. Recep Altepe, Bursa'nın 136 yıl sonra ilk kez bu dönemde belediye binasına kavuştuğunu söyledi. 50 bin metrekarelik alana konuşlandırılan binada her şeyin en kalitelisini kullandıklarını ve çok ucuza mal ettiklerini belirten Altepe, "Bursa'da belediye binası yoktu ve yapmak bize nasip oldu. Büyükşehir'in tüm birimlerini burada topladık. Daha nitelikli ve hızlı hizmet etme, Bursa'yı bir eksikliğinden daha kurtarma yolunda güçlü bir adım atmış olduk. İnşallah buradaki hizmetlerimiz hayırlara vesile olur." dedi.

DOSAB Başkanı Ferudun Kahraman ise yeni belediye binasının hayırlı olmasını diledi. Bursa'nın Altepe döneminde gözle görülebilir bir atağa geçtiğini, bütünleşik projelerle uzun vadede şehrin kalıcı bir yaşanabilirliğe kavuşması için güçlü adımlar atıldığını kaydeden Kahraman, "Büyükşehir'in hizmetlerinden biz sanayiciler de faydalanıyoruz. Üretim yaptığımız bölgelerde alt ve üst yapı sorunları minimize edildi. Çok küçük adımlar kaldı, onları da biz atıyoruz. Tramvay ve en son uçak üretim hamlesiyle yeni alanlar, yeni heyecanlar oluşturuldu. Dikkatle izliyoruz. Bursalı sanayiciler olarak Büyükşehir'in attığı her adımda yanında olduğumuzu ifade ediyoruz." diye konuştu.

DOSABSİAD Başkanı Hasan Moral de yeni binadan dolayı Altepe'yi tebrik etti. Moral, DOSAB'dan İstanbul Yolu'na paralel yeni bir yol açılması konusunda Altepe'den destek istedi.

Sanayicilerden Altepe’ye ziyaret

Sanayicilerden Altepe’ye ziyaret

Sanayicilerden Altepe’ye ziyaret

Sanayicilerden Altepe’ye ziyaret

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim