• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Sanatçının Sahneden Hayvan Pazarına Ekmek Kavgası

Sanatçının Sahneden Hayvan Pazarına Ekmek Kavgası
Televizyon kanallarındaki programla şiir ve türküleriyle tanınan Muşlu sanatçı Önder Elarslan, sahnenin dışında hayvan pazarında çalışarak ekmek...

Televizyon kanallarındaki programla şiir ve türküleriyle tanınan Muşlu sanatçı Önder Elarslan, sahnenin dışında hayvan pazarında çalışarak ekmek parasını kazanıyor.

Yazdığı ve seslendirdiği şiir ve türkülerle tanınan Önder Elarslan, hem sahneye çıkıyor hem de hayvan pazarında ticaretle uğraşarak ekmek kavgası veriyor. Özellikle Muşluların yaşadığı illerde önemli gün ve gecelerde sahneye çıkarak konserler veren Elarslan, işinden gayet memnun olduğunun altını çizdi. Her gün hayvan pazarında vatandaşlara mini konser vererek satış yapan Elarslan, ekmek parasını kazanmanın kolay olmadığını belirterek, yaptığı ticaretin gurur verici olduğunu söyledi.

'Sen sanatçısın ne işin var hayvan pazarında?" diye kendisine sitem edenler olduğunu ifade eden Elarslan, "Ben şarkılarımla şiirlerimle meşhur olan bir insanım. Ekmek parası için birde hayvan ticareti yapıyorum ve bundan gurur duyuyorum, mutluyum. Sonuçta ekmek paramız. Ekmek kolay kazanılmıyor" dedi.

Elarslan, Muş'u çok sevdiğini kaydederek, "İşte bizi televizyondan görüyorlar, sanatçı falan diyorlar. Muş'ta kimse bana sahip çıkmıyor, bunu açık konuşuyorum. Televizyona çıktığımda Muşluyum dediğim zaman herkes benimle gurur duyuyor, ama maalesef baştakiler beni görmüyor. Onun için ben biraz sitem ettim kusura bakmasınlar. Muş'u çok seviyorum, işimi de çok seviyorum ve halkımı insanımı çok seviyorum" diye konuştu.

Muş'ta kendisine "hale kurban" diye lakap takıldığını ve insanlarla uğraşmak yerine hayvanlarla uğraşmanın daha kolay olduğunu vurgulayan Elarslan, "Bir yandan sahne bir yandan hayvan pazarı, bazıları diyor ki "halam oğlu sen sanatçı bir insansın hayvanlarla ne işin oluyor?" Şimdi ikisini de denkleştirdiğin zaman ikisi de sonuçta ekmek parası. İnsanlarla uğraşmaktan ise hayvanlarla uğraşmak daha rahattır" şeklinde konuştu.

Sanatçının Sahneden Hayvan Pazarına Ekmek Kavgası

Sanatçının Sahneden Hayvan Pazarına Ekmek Kavgası

Sanatçının Sahneden Hayvan Pazarına Ekmek Kavgası

Sanatçının Sahneden Hayvan Pazarına Ekmek Kavgası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim