• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Samsung'a 36 ödül birden

Samsung'a 36 ödül birden
Samsung, Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'ndan (CES) 36 ödülle döndü.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı (International Consumer Electronics Show – CES) 2015 Yenilikçilik Ödülleri kapsamında 36 prestijli ödül birden aldı. 

Samsung'a verilen 36 CES ödülü arasında 2 En İyi Yenilik ve 4 Eko-Tasarım ödülü de bulunuyor. Ödüller için, 29 farklı kategoride CES Yenilikçilik programına dahil edilen en yeni tüketici elektroniği ürünleri, bağımsız endüstriyel tasarımcılardan, mühendislerden ve medya mensuplarından oluşan ve üstün tasarım ve mühendislik özelliklerini ödüllendirmeyi amaçlayan seçkin bir jüri tarafından değerlendirildi.

Samsung Electronics Kuzey Amerika Başkanı ve CEO'su Gregory Lee: "Samsung, pek çok ürün kategorisinde tüm  tüketicilerine benzersiz deneyimler sunmaya devam ediyor. CEA'in ve sektörün tüketici deneyiminde sürekli olarak yenilikçilik ve mükemmellik sağlamaya yönelik bu taahhüdümüzü takdir etmesinden dolayı onur duyduk ve 2015 Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda en son başarılarımızı sergilemek için sabırsızlanıyoruz" dedi.
Samsung Electronics'in ödül kazanan ürünleri, Televizyon, Monitör, Mobil Cihazlar, Tablet, Dijital Görüntüleme, Yazıcı, Beyaz Eşyalar ve Bellek dahil olmak üzere 10 kategoriyi kapsıyor. 6-9 Ocak 2015 tarihleri arasında Las Vegas Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 2015 Uluslararası CES'te Orta Salon'da 12004 numarada yer alacak Samsung standında Samsung'un birçok ödüllü ürünü sergilenecek.

Ödüllü Samsung ürünlerinden bazıları şunlar:

Samsung Chef Collection Sürgülü ve Sanal Alev Teknolojili Endüksiyon Ocakları Grubu –Samsung endüksiyon ocakları grubunda, ocak sıcaklığının görsel olarak anlaşılabilmesi için, cam yüzeyin altında gömülü olan ve tencerelere ve tavalara aleve benzer bir ışık yansıtan LED lambalar bulunmaktadır. Fırınlar 164 litrelik hacmiyle sektördeki en büyük kapasiteyi sunar[1] ve optimal yemek pişirme için hassas sıcaklık kontrollerine izin verir. Ürün grubu, ayrıca, Samsung'un Akıllı Bölme özelliğiyle tek bir fırının (73 ve 88 litrelik) iki bölüme ayrılmasına izin veren ödüllü Flex Duo™ teknolojisine de sahiptir.

Samsung 850 PRO – Dünyanın üç boyutlu (3D) dikey NAND flaş bellek teknolojisini kullanan ilk SSD’si olan bu sürücü, eşi görülmemiş bir performans ve çok yüksek hız sağlar. Kaygıları yok eden bir güvenilirlik, etkileyici bir on yıllık sınırlı garanti ve piyasadaki tüm tüketici SSD'leri arasında en düşük enerji tüketimlerinden birini sağlayarak gündelik bilgiişlem deneyimini maksimize eder.

NX1 Kamera – Samsung'un ödüllü NX serisindeki oldukça hızlı ve hassas bir kompakt sistem kamera olan NX1, sinema kalitesinde UHD/4K video kayıt olanağı sağlayan yeni tasarlanmış 28MP APS-C BSI CMOS Sensörle donatılmıştır. Son derece dayanıklı ve toza ve sıçramalara karşı korumalı olan magnezyum alaşımı gövde, otomatik odaklanma, hız, kullanılabilirlik ve sektör lideri Wi-Fi bağlanırlık açısından sınıfının en iyisidir.

Galaxy Note Edge – Galaxy Note Edge'le Samsung geniş ekranlı akıllı telefon deneyimini yeniden tanımladı ve günümüzde mobil cihazlarda yenilikçilik konusunda bir kez daha standardı belirledi. CES En İyi Yenilik ödülünü kazanan Galaxy Note Edge’in kenar ekranı sadece büyük bir donanım başarısı değil; giderek daha rekabetçi hale gelen bir pazarda cihaza yenilikçi işlevsellik eklemek konusunda yepyeni bir bakış açısıdır.

Galaxy Note 4 – Samsung'un 2011'de ilk Galaxy Note'la yarattığı geniş ekranlı akıllı telefon kategorisinin yeni ürünü olan Galaxy Note 4, bugüne kadarki en gelişmiş geniş ekranlı akıllı telefonu sunuyor. Galaxy Note 4, parlak ekran, ön ve arka kameralarda gelişmiş fotoğraf teknolojisi, pil iyileştirmeleri ve S Pen geliştirmeleri gibi özelliklerle, Samsung'un rakipsiz akıllı telefon deneyimleri sunma mirasını ortaya koyuyor.

Galaxy S 5 – Galaxy S 5, tüketiciye yönelik olarak ve gündelik hayatı iyileştiren deneyimler sunmak üzere tasarlandı. Galaxy S 5, parlak bir 5,1 inçlik ekranda rakipsiz deneyimler sunar ve çarpıcı yeni kamera deneyimlerini, yıldırım hızında veri bağlantılarını ve sağlık[2] ve form durumunu izlemeyi olanaklı kılan bir teknolojiyi içerir.

Galaxy Tab S 10,5 inç ve Tab S 8,4 inç – Galaxy Tab S, sektör lideri bir Super AMOLED ekran, her türden premium içerik ve rakipsiz bir eğlence deneyimini zahmetsizce bir araya getirir. Tüm bu özellikler Samsung'un en ince ve en hafif tablet tasarımında zarif bir şekilde sunulur.

Gear S – Samsung Gear S, gerçek anlamda bağlantı sağlayan form faktörü ve zarif tasarımıyla, akıllı giyilebilir teknoloji fikrini yeniden tanımlıyor. Cihazın 2 inçlik kavisli Super AMOLED ekranı Gear S'in kullanımı kolay arayüzünün kullanımını sağlarken fitness izleme yetenekleri de kullanıcılara bugüne kadarki en gelişmiş S Health platformunu sunuyor.

Gear VR – Samsung Gear VR, Samsung Galaxy Note 4 için optimize edilen ve yaygın olarak bulunabilir olan ilk mobil VR kulaklıkla mobil içerikleri deneyimlemenin yepyeni bir yolunu sunuyor.

Level Over – Level Over, her ses düzeyinde tam dinamik aralık ve güçlü basla mükemmel derecede berrak bir ses sunan Aktif Gürültü Azaltma teknolojisine sahiptir. Kulaklık, Bluetooth bağlantısı ve sezgisel dokunmatik ekran track pad'le rahat ve keyifli bir dinleme deneyimi sunar.

Samsung 4GB LPDDR4 Mobil DRAM (20nm sınıfı 8Gb LPDDR4 tabanlı) – Yüksek kalitedeki akıllı telefonlar, tabletler ve diğer premium mobil cihazlar için dünyanın ilk 20 nanometre sınıfı, 4GB LPDDR4 mobil belleği olan cihaz, 25,6 GB/s ile mobil DRAM pazarının daha önceki lider ürününe göre iki kat fazla bant genişliği ve ayrıca yüzde 40'a varan oranlarda daha fazla enerji verimliliğine sahip. Yeni 64 bit mobil ekosistemi için optimal bir yoğunluk sağlayan 4GB LPDDR4, Ultra Yüksek Görüntü Kaliteli ekranları ve çoklu ortam ağırlıklı uygulamalar için gerçek zamanlı çoklu görevi destekleyebiliyor.

YOUM Bükülebilen Ekran – Dünyanın bir cihaz üstündeki ilk kenar ekranı, en gelişmiş WQHD çözünürlüğü esnek AMOLED teknolojisiyle birleştiriyor. Ürünün benzersiz kavisli kenar ekranı, sık kullanılan uygulamalara, uyarılara ve cihaz işlevlerine, kapak kapalıyken bile parmak kaydırarak hızlı erişim sağlıyor. Kullanıcılar video izlerken kesintiye uğramaksızın bildirimleri doğrudan kenar ekranından alabiliyorlar.

Eko-Tasarım ödülleri:

Samsung Yeşil Bellek 64GB 3D TSV DDR4 RDIMM – Daha yüksek performans, enerji verimliliği ve yüksek yoğunluk sağlamaya yönelik 3D "through silicon via" paketi teknolojisiyle üretilen ilk DDR4 modülü, kurumsal sunucuların, bulut uygulamalarının ve veri merkezlerinin yaygınlaşmasını hızlandıracak. Yeni modül, tel bağlamalı paketleme kullanan 64GB DDR3 LRDIMM modülünden yüzde 100'e varan oranlarda daha hızlı performans gösterirken bu modüllerin yaklaşık yarısı kadar güç harcıyor.

Xpress M2070FW – Samsung Çok Fonksiyonlu Yazıcı Xpress M2070FW, daha az bakımla ve daha az atık üreterek hızlı ve zahmetsiz baskı sağlar ve 4'ü 1 arada özelliğiyle baskı, fotokopi, tarama ve faks olanaklarını birlikte sunar. M2070FW, Easy Eco Driver'la kullanıcıların yazıcı toner tüketiminde yüzde 20'ye varan azalma sağlar. Bu yararlı yazılım, kullanıcılara gereksiz metin ve resimleri çıkarma ve onları bit işlemden eskizlere dönüştürme seçeneğini sunarak kâğıt ve enerji tüketimini de azaltır. Cihaz, en gelişmiş mobil yaşam tarzına ayak uydurmak için, çok çeşitli mobil cihazlarla sorunsuz bir şekilde bağlantı kurar. 

Etiketler: ,
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim