• BIST 9441.89
  • Altın 2500.822
  • Dolar 32.5968
  • Euro 34.7549
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Samsun Üniversitesi’nde kalite çalışmaları devam ediyor

Samsun Üniversitesi’nde kalite çalışmaları devam ediyor
Samsun Üniversitesi (SAMÜ) devam eden kalite çalışmaları kapsamında, 28-29 Temmuz tarihlerinde TSE heyetinin dış tetkik denetimi ile ISO 9001:2015 Kalite...

Samsun Üniversitesi (SAMÜ) devam eden kalite çalışmaları kapsamında, 28-29 Temmuz tarihlerinde TSE heyetinin dış tetkik denetimi ile ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı toplantılarını gerçekleştirdi.

Süreç çerçevesinde geçtiğimiz ay, Yönetim Gözden Geçirme (YGG) toplantısını da başarıyla gerçekleştiren Samsun Üniversitesi, TSE heyetinin katılımıyla iki günlük yoğun bir dış tetkik denetimine de ev sahipliği yaptı.

Çalışma günleri sonunda gerçekleşen kapanış toplantısına, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, TSE heyetinden Adnan Bahadır, Erol Kaygı, Nuray Balaban, Emel Özcan, Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Kesgin ,Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergin Kariptaş, akademik ve idari birim yöneticileri katıldı.

Samsun Üniversitesi 100. Yıl Konferans Salonu'nda gerçekleşen kapanış toplantısında TSE heyetinden Denetçi Adnan Bahadır, kalite yolculuğunun devamlı olduğunu, iş süreçlerinin sürekli denetimi sonrasında kalite çalışmalarının sağlıklı yürütülebileceğini vurguladı. Rektör Aydın ise, "Kalite yolculuğu, akademik hayatta öğrenciliğin ömür boyu sürmesi gibi süreklilik arz eder" dedi.

Samsun Üniversitesi'nde kalite çalışmalarının uzun soluklu olacağının altını çizen Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın, "Üniversitemiz kurulduğu günden bu yana çalışmalarımıza kalite perspektifinden bakmaya gayret ediyoruz. Bu süreç tıpkı akademik hayatta öğrenciliğin ömür boyu sürmesi gibi, süreklilik arz eden bir durum. Süreçlerin analizi, değerlendirilmesi, yeri geldiğinde düzenlenip, iyileştirme süreçlerinin uygun zamanda devreye konulmasıyla sağlıklı yürüyeceği ve devamlılığının sağlanacağını çok önemli bir konu. Üniversitemiz kalite yolculuğunda önemli bir adımı bu gün atmış oldu. Kalite çalışmalarımızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve başta Adnan bey olmak üzere tüm TSE heyetine teşekkür ederim" diye konuştu.

Samsun Üniversitesi’nde kalite çalışmaları devam ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim