• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Şampiyon Okçulardan Vali Çiçek’e Ziyaret

Şampiyon Okçulardan Vali Çiçek’e Ziyaret
Samsun'da düzenlenen Salon Minikler Okçuluk Türkiye şampiyonasında 1 kupa, 1 rekor ve 3 madalya ile dönen Muğlaspor Okçuluk takımı, antrenör Dr. Ejder...

Samsun'da düzenlenen Salon Minikler Okçuluk Türkiye şampiyonasında 1 kupa, 1 rekor ve 3 madalya ile dönen Muğlaspor Okçuluk takımı, antrenör Dr. Ejder Sözen, Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ve Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek'i ziyaret etti. Şampiyon okçular Songül Lök, Sevda Yaka, Tuğçe Aba, Gülçin Balık, şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını açıkladılar.

Antrenör Dr. Ejder Sözen, şampiyona ile ilgili verdiği bilgide, "Müsabakalar dört gün sürdü. Dört günlük süreçte hem bireysel, hem de takım müsabakaları yapıldı. Bireysel müsabakalarda hem birinci, hem ikinci, hem de üçüncü bizim kızlarımızdan çıktı. Takım halinde kendilerine ait Türkiye rekorunu geliştirerek birinci oldular" derken, Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu minik okçuların Muğla'yı en iyi şekilde temsil ettiklerini ve gururlandıklarını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, şampiyonada Türkiye genelinden 41 spor kulübünün yarıştığını, Muğla'dan katılan okçuların büyük bir başarı elde ettiklerini söyledi. Öçalmaz, "Şampiyonada sporcularımız kendilerine ait olan rekoru 227 puan ile geliştirdiler. Başta önrenörleri olmak üzere tüm sporcularımızı kutluyorum" dedi.

Vali Amir Çiçek, hedefin uluslar arası başarı olduğunu belirterek, "Bu gururu bize yaşatan okçuluk sporcularımızı kutluyorum. Bu bize şunu gösteriyor. Muğla her branşta sporcunun yetiştiği, ama Muğla'da kalmayan, hem bölgede, hem Türkiye'de hatta uluslar arası alanlarda kendisini ispatlayacak, Türkiye Cumhuriyeti'nin bayrağını dalgalandıracak, bireysel ve takım olarak okçuluk alanında başarılı sporcularımızın olduğunu gösterdiler. İnşallah önümüzdeki süreçte bu ulusal başarınızı uluslar arası alana taşırsınız. Bu süreçte arkanızda her zaman bizler olacağız. Bu gurur tablosunu her zaman izlemek istiyoruz. Bu başarıyı getiren başta gönüllü olarak bu çocuklarımızın antrenörlüğünü yapan Doktorumuz Ejder Sözen hocamıza teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Muğlaspor bayan okçuluk takımına Vali Amir Çiçek tarafından hediyeleri verildi.

Samsun TÜYAP Fuar Alanı'nda gerçekleşen şampiyonada makaralı yay kategorisinde Muğlalı okçulardan Songül Lök birinci olurken, Gülçin Balık ikinci, Sevda Yaka da üçüncülük kürsüsüne çıktı. Muğlaspor ise takım sıralamasında 247 puanla Türkiye rekoru kırarak üst üste dördüncü kez şampiyon oldu.

Şampiyon Okçulardan Vali Çiçek’e Ziyaret

Şampiyon Okçulardan Vali Çiçek’e Ziyaret

Şampiyon Okçulardan Vali Çiçek’e Ziyaret

Şampiyon Okçulardan Vali Çiçek’e Ziyaret

Şampiyon Okçulardan Vali Çiçek’e Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim