• BIST 9079.97
  • Altın 2320.281
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9543
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Sağlık Bakanlığında devir teslim töreni

Sağlık Bakanlığında devir teslim töreni
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gerçekleştirilen devir teslim töreniyle birlikte yeni görevine resmen başladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gerçekleştirilen devir teslim töreniyle birlikte yeni görevine resmen başladı. Koca, "AK Parti hükümetinin bugüne kadar sağlıkta dönüşüm reformu daha ileri bir noktaya taşımayı hedefliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, düzenlenen törenle görevi eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'dan devraldı. Törende bir konuşma yapan Demircan,'Mülkün sahibi Cenan-ı Hak. İnsan bazında ülkenin sahibi milletimiz. Yaklaşık bir yıl önce sağlık Bakanlığında bu göreve başladık. Bir yıl içerisinde milletimize sağlık alanında hizmet etmeye gayret ettik. Türkiye sağlık alanında son 16 yıldır mükemmel gelişmeler kaydetti. Türkiye'nin sağlıkta öncesiyle kıyaslanamayacak başarısı bundan sonra da artarak devam edecek. Bu bayrağı yeni alan arkadaşım bundan sonra bayrağı daha yükseğe dikmek üzere o da üzerinde düşeni yapacak, bundan eminiz. Türkiye bu sistem değişikliğiyle daha önceki dönemlerde gelişmesinin önüne engel teşkil eden vesayet baskılarından , darbelerden, koalisyon sıkıntılarından kurtulmuş olarak kendisini daha iyi bir şekilde ileriye taşıyacak. Yeni kadroların da yeni sistemle Türkiye çok daha güzel hizmetler vereceğine inanıyorum Fahrettin Koca beye bundan sonra yapacağı bütün çalışmalarda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise, AK Parti hükümetinin bugüne kadar sağlıkta dönüşüm reformu daha ileri bir noktaya taşımayı hedeflediklerini belirterek, "Bu süreçte özellikle çalışan memnuniyeti ile birlikte hasta memnuniyetini de öncelikli kılacağımızı ifade etmek istiyorum. Vatanımıza milletimize hayırlı olur inşallah" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından birbirine hediye takdiminde bulunan Demircan Koca daha sonra eski Bakan Demircan'ın makam odasına geçerek burada görüşmelerini devam ettirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim